Palaute       sv EN  

Sivuston toimitus

Kokoamme sivuille tietoa Helsingin uusista kaupunginosista ja rakennuskohteista. Anna meille palautetta internet-sivuistamme: ruusuja, risuja tai kehittämisehdotuksia. Mielipiteesi on meille tärkeä, sillä haluamme jatkuvasti kehittää sivujamme.

Rakennettavien kaupunginosien viestintä

  • kaupunginkanslia: vastaava tiedottaja Mari-Anne Aronen, viestintäpäällikkö Sirpa Jyrkänne 
  • kaupunkisuunnitteluvirasto: viestintäpäällikkö Heikki Mäntymäki
  • kiinteistövirasto: viestintäpäällikkö Virve Kuusi 
  • rakennusvirasto: viestintäsuunnittelija Roy Koto ja viestintäpäällikkö Maria von Knorring, Kruunusillat: Lauri Hänninen

Puhelinnumerot löytyvät Numerot.hel.fi -palvelusta. Voit lähettää palautetta palautelomakkeen kautta tai ottaa suoraan yhteyttä. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@hel.fi.

Tietoa sivustosta

Helsingin kaupunginkanslia vastaa www.uuttahelsinkia.fi -sivuista. Tiedot pyritään pitämään ajan tasalla. Verkkopalvelussa olevan tiedon oikeellisuutta, muuttumattomuutta ja ajantasaisuutta ei kuitenkaan kaikissa tilanteissa voida taata. Helsingin kaupunki ei vastaa mistään internet-sivujensa käytöstä mahdollisesti aiheutuneesta vahingosta.

Sivulta on linkkejä myös muille kaupungin verkkosivuille ja kaupungin ulkopuolisten tahojen, kuten valtion ja yleishyödyllisten yhteisöjen verkkosivuille. Sivuston toimitus ei vastaa em. tahojen ylläpitämien sivujen sisällöstä.

Sivuston uutisista osa tulee uutisvirtana Helsingin kaupungin virastojen sivuilta ja osa tuotetaan uuttahelsinkia.fi-sivuille. Kaupungin virastot vastaavat uutistensa oikeellisuudesta.