Monipuolinen Mellunkylä hurmaa vehreydellään.

Kasvavassa ja uudistuvassa Mellunkylässä on hyvät palvelut ja loistavat ulkoilu-, liikunta- ja harrastusmahdollisuudet. Yli 38 000 asukkaan Mellunkylä on yksi Helsingin täydennysrakentamisen painopisteistä. Mellunkylään kuuluvat Mellunmäki, Kontula, Kivikko, Kurkimäki ja Vesala.

Uuden rakentamisen myötä Mellunkylän monipuolinen rakennuskanta laajenee, ja jokaiseen elämäntilanteeseen löytyy sopivia asuntoja. Vehreässä kaupunginosassa viihdytään vauvasta vaariin. Rakentaminen houkuttelee paitsi uusia asukkaita, myös uusia yrityksiä sekä vahvistaa olemassa olevia palveluja ja tuo uusia.

Tulevaisuudessa Mellunkylän liikenneyhteydet paranevat entisestään, kun Vantaan ratikka ja muut suuret liikennehankkeet etenevät.

Tällä hetkellä voimakkaimmin kasvaa Mellunmäki. Myös muualle Mellunkylään – Kontulaan, Kivikkoon, Kurkimäkeen ja Vesalaan – rakennetaan uusia kerrostaloja ja pientaloja.

Päivitetty 20.1.2020

Uutiset

14.2.2020

Kontulan keskustassa käynnistyy arkkitehtuurikilpailu

Kilpailu alueen rakennusten ja kaupunkikuvan kehittämisestä käynnistyy helmikuun lopulla, ja sen...

Kuva: Harri Mustonen
11.2.2020

Mellunkylän ja Vartiokylän pohjoisosalle luonnon- ja maisemanhoidon suunnitelma

Luonnon- ja maisemanhoidon tavoitteena on, että lähimetsät ja niityt kestävät virkistyskäytössä,...

28.1.2020

Vesalan peruskoulu järjesti yläkoululaisille hyvinvointimessut – ”Oma jaksaminen ja mielenterveys ovat teemoja, joista nuoret puhuvat paljon”

Mellunkylässä sijaitseva Vesalan peruskoulu piti nuorille hyvinvointimessut, joihin osallistuivat...