Yritysyhteistyötä metroradan varrella

Vuosaari
04. maaliskuuta 2010

MetroHelsinki on Helsingin kaupungin ja paikallisten yrittäjien yhteinen markkinointihanke. Siihen kuuluvat itäisen metroradan varrelta Herttoniemi, Roihupelto, Itäkeskus, Puotila ja Myllypuro. Sen tarkoituksena on kehittää aluetta ottamalla huomioon sekä elinkeinoelämän että kaupungin tarpeet. Yrityksille ja sijoittajille esitellään alueen vahvuuksia ja mahdollisuuksia

Kaupungin lähiöprojektin aloitteesta syntyneessä yhteismarkkinointihankkeessa on mukana asiantuntijoita useista kaupungin virastoista, kuten talous- ja suunnittelukeskuksen elinkeinopalvelusta ja kehittämisosastosta sekä kaupunkisuunnitteluvirastosta ja kiinteistövirastosta ja rakennusvirastosta. Alueella toimivista yrityksistä mukana ovat tähän mennessä olleet mukana Kauppakeskus Itäkeskus Oy, Planmeca Oy, Elexi Oy, Citycon Oyj, Arena Center Oy, Metso Oy ja Edupoli. Lisäksi mukana ovat Helsingin yrittäjät ja paikalliset kaupunginosayhdistykset.

Yrittäjiä ja sijoittajia erityisesti palveleva verkkosivusto www.metrohelsinki.hel.fi on avattu Helsingin kaupungin www.uuttahelsinkia.fi -portaalissa. Verkkosivuilta löytyy tietoja muun muassa alueen vapaista toimitilatonteista ja toimitiloista, asumisesta, virkistysalueista, kaavoituksesta ja palveluista.

Alueella toimivat yritykset ovat tervetulleita mukaan yhteistyöhön.

Lisätietoja:

Marja Piimies
Projektipäällikkö, Lähiöprojekti, Kaupunkisuunnitteluvirasto
puh. 040-334 2200, sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@hel.fi