Kaupunkipientalojen ryhmärakentamishankkeeseen Ormuspeltoon mahtuu vielä mukaan

Alppikylä
22. helmikuuta 2011

Vahanen Oy aloittaa kevään aikana kaupunkipientalojen ryhmärakentamisen Ormuspellon Saranakujalle.  Vahaselle on varattu 9 pientalotonttia, joille rakennetaan kaikkiaan 18 noin 120 neliötä käsittävää kaupunkipientaloa. Ormuspellon uusi asuinalue nousee Malmin koillispuolelle. Alueelle tulee kaikkiaan noin 1200 asukasta.

– Ryhmärakentaminen on edullinen ja silti helppo tapa toteuttaa omien toiveiden mukainen koti, sanoo hankkeen projektipäällikkö Eerika Hyry Vahaselta.

Saranakujan kaupunkipientalot ovat toisiinsa kytkettyjä kivitaloja, joilla on oma piha sekä autokatos ja varasto tontin päädyssä. Perusratkaisu käsittää 3-4 huonetta ja keittiön sekä pohjakerroksen, johon voi toteuttaa vaikkapa saunaosaston tai erillisen työskentelytilan. Suunnitteluratkaisuihin on ryhmärakentamisessa mahdollista vaikuttaa ja saada siten omien tarpeiden mukaan räätälöity koti.

Hyryn mukaan konsulttijohtoinen ryhmärakentaminen mahdollistaa oman pientalon toteuttamisen myös sellaiselle, joka ei itse osaa tai halua pitää rakennuttamisen lankoja käsissään. Omistusasuntojen suunnittelu ja rakentaminen tehdään yhteistyössä ryhmän jäsenten kanssa. Suunnittelu-, urakka- ja hankintasopimukset sekä tonttien vuokrasopimukset tehdään suoraan rakentajaryhmän jäsenten nimiin.

– Ormuspellosta kasvaa viihtyisä, ihmisläheinen kaupunkipientaloalue, joka on vain kävelymatkan päässä Malmin erinomaisista palveluista ja liikenneyhteyksistä, Eerika Hyry kertoo.

Saranakujan rakentajaryhmään mahtuu vielä mukaan.
Lisätietoja antaa Eerika Hyry, puh. 040 826 6787, eerika.hyry (at ) vahanen.com

Lue lisää hankkeesta: www.vahanen.com/saranakuja

                                                       

Julkaistu 22.2.2011