Tukkutorin Teurastamon tarjouskilpailu päättyy 16.1.2012

Kalasatama
09. tammikuuta 2012

Tukkutori etsii vuokrattaviin tiloihin yrittäjiä, jotka haluavat olla mukana luomassa ainutlaatuista uuden kaupunkikulttuurin kultakautta. Koska tilat vuokrataan siinä kunnossa kuin ne parhaillaan ovat, etsitään nyt yrittäjiä, jotka uskaltavat ajatella ”lihalaatikon ulkopuolelle”.

Teurastamon esikuvina maailmalla ovat mm. Meatpacking District Manhattanilla ja Kødbyen Kööpenhaminassa. Aluetta kehitetään tulevaisuudessa aktiiviseksi jatkeeksi kaupungin muille tyylikkäille kulttuuritiloille kuten Kaapelitehtaalle, Korjaamolle ja Suvilahdelle.

Helsingin kaupungin teurastamolaitoksena aikoinaan toimineet punatiiliset rakennukset muodostavat viihtyisän sisäpihan, jonka rouhea tyyli tullaan säilyttämään, kun alue tulevaisuudessa remontoidaan. Ensi syksynä neljän kuukauden ajaksi avautuva ruoan ja designin tapahtumatila tuo yhdessä nyt vuokrattavien tilojen kanssa teurastamoon täysin uutta verta. Noin 400 m²:n kokoinen tapahtumatila on auki joulukuun 2012 loppuun, minkä jälkeen se laajenee entisestään. Nyt vuokrattavat tilat sijaitsevat tapahtumatilan välittömässä läheisyydessä.

Tarkemmat tiedot tarjouksen jättämisestä sekä tilojen näytöstä löytyvät Tukkutorin sivuilta.