Superlauantai levittäytyy myös Alppikylään

Alppikylä
15. elokuuta 2012

Perinteinen toripäivä Jakomäessä levittäytyy tänä vuonna myös Alppikylään. Toripäivän lisäksi tarjolla on tutustumista vastavalmistuneeseen Alppikylän ja Jakomäen kotikaupunkipolkuun sekä Underground highway -puistofestivaali.

Ohjelma 25.8.2012 klo 11 - 14

  • Kävellään Jakomäen ja Alppikylän kotikaupunkipoluilla ja tutustutaan merkittäviin paikallisiin kohteisiin. Reitin pituus noin 3 km. Esteetön reittivaihtoehto osoitetaan tarvittaessa. Tapahtuma on maksuton, ei ennakkoilmoittautumista. Matkan varrella kahvitarjoilu! Kävely alkaa Jakomäen toritapahtumasta klo 14 ja päättyy Underground highway -puistofestivaalialueelle. Oppaana toimii Pauli Saloranta. Lisätiedot www.kotikaupunkipolut.fi
     
  • Underground highway –puistofestivaali klo 16–19.00 Alppikylä (Kyytimiehenkadun päässä). Afrikkalaista musiikkia puusoittimin ja savirummuin, räppäri Benkku & co sekä vierailevia tähtiä. Järjestäjänä Savi ja puu kaupungissa -hanke, joka on osa designpääkaupunkivuoden ohjelmaa. Tapahtuma-alue sijaitsee Lahdentien alittavan alikulkutunnelin vieressä Alppikylän puolella. Päihteetön tapahtuma, vapaa pääsy.
    Lisätiedot www.facebook.com/savijapuukaupungissa

Katso myös www.facebook.com/alppikyla