Uutta Helsinkiä -sivusto uudistui

Uutta Helsinkiä
22. toukokuuta 2013

Helsingin uusien asuin- ja työpaikka-alueiden rakentamisesta kertovat Uutta Helsinkiä -sivut on uusittu. Sivuilta löydät entiseen tapaan laajemmat rakennettavat alueet ja niiden perustiedot sekä ajankohtaiset kuulumiset uutisina. Myös uusia sisältöjä on tarjolla esimerkiksi täydennysrakentamisesta.

"Siirryimme mobiiliin maailmaan ja teimme sivuista skaalautuvat, ne taipuvat nyt hyvin eri kokoisilta päätelaitteilta luettaviksi. Myös käytettävyyttä on parannettu ja tärkeiden sisältöjen toivotaan löytyvän entistä paremmin", kertoo sivuston uudistamista koordinoinut vastaava tiedottaja Mari-Anne Aronen talous- ja suunnittelukeskuksesta.

Sivustolle on tuotettu uusia sisältöjä täydennysrakentamisesta ja toimitiloista. Täydennysrakentamisesta löytyy toteutuneita ja suunnitteilla olevia esimerkkejä ja selkeitä ohjeita, miten taloyhtiö voi asiaa edistää.

"Helsingissä on viime vuosina valmistunut paljon täydennysrakentamishankkeita, ja viime vuonna lähes 40 prosenttia uusista asunnoista toteutui täydennysrakentamisena. Aihe onkin kasvavan kiinnostuksen kohteena, joten uskon, että sivuiltamme löytyvä tietopaketti auttaa taloyhtiöitä asiassa ainakin alkuun", Aronen jatkaa.

Myös toimitiloista on sivustolla uutta sisältöä. Yrittäjät löytävät Uutta Helsinkiä -sivuilta yhdestä paikasta oikeat yhteyshenkilöt, koski asia sitten uusien tai vanhojen alueiden toimitila-asioita.

"Uutta Helsinkiä sai uudistuksessa myös uuden, hauskan ulkoasun. Visuaalisuuteen on panostettu varaamalla kuville runsaasti tilaa. Emme halua ainoastaan kertoa, vaan myös näyttää miten Helsinki kasvaa lähivuosina."

Uudistetun sivuston konseptin ja visuaalisen ulkoasun on suunnitellut Tsto Oy ja tekninen toteutus on Grok IT Oy:n / Lasipalatsin Mediakeskus Oy:n, kuvatoimitus on Kitka Content Oy:n.

Uutta Helsinkiä -sivusto on kaupungin virastojen yhteishanke, josta ensimmäinen versio julkaistiin suomeksi ja ruotsiksi 2009, englanniksi 2010. Vastuu sivuston ylläpidosta on Helsingin kaupungin talous- ja suunnittelukeskuksella.