Tervetuloa näyttelyyn 15. - 20.7.: Helsingin Telakkaranta - historia ja tulevaisuus

Jätkäsaari
05. heinäkuuta 2013

Hietalahden historiallisesta telakka-alueesta suunnitellaan kantakaupungin kohtaamispaikka, jossa yhdistyvät kulttuuri, asuminen, työ ja vapaa-aika. Telakkarannan yli satavuotinen teollisuuskäyttö päättyi, kun telakan toiminta siirtyi uudempiin ja tarkoituksenmukaisempiin tiloihin Hernesaareen.

Näyttely on avoinna Tall Ships Races -tapahtuma-alueella, Telakkakatu 2 (käynti Telakkakadun  ja Hernesaarenkadun kulmasta)

Aukioloajat: Ma - la 15. - 20.7.2013 päivittäin klo 10-17.

Hietalahden historiallisesta telakka-alueesta suunnitellaan kantakaupungin kohtaamispaikka, jossa yhdistyvät kulttuuri, asuminen, työ ja vapaa-aika. Telakkaranta liitetään osaksi Helsingin rantareittiä. Telakkarannan yli satavuotinen teollisuuskäyttö päättyi, kun telakan toiminta siirtyi uudempiin ja tarkoituksenmukaisempiin tiloihin Hernesaareen.

Näyttelyssä on esillä historiallisia valokuvia, havainnekuvia alueen tulevaisuuden suunnitelmista sekä kaksi elokuvantekijä Tapio Snellmanin lyhytelokuvaa alueen tunnelmasta ja tulevaisuudesta. Näyttelyn ovat tuottaneet yhteistyössä Helsingin kaupunki ja Skanska.

Vastarannalla Jätkäsaaren puolella seisoo MYÖTÄTUULESSA Helsingin horisontti 2030 -näyttelykontti, jossa esitellään Helsingin tulevia merellisiä kaupunginosia.  Kontti on auki 10. - 20.7.2013 klo 10 - 18  (suljettu la 13.7 ja su 14.7)

Lisätietoa: http://www.tallshipsraceshelsinki.fi/