Helsinki esittäytyy Moskovassa Pro Estate Investment Forum -tapahtumassa

Uutta Helsinkiä
06. syyskuuta 2013

Helsingin kaupunki osallistuu Moskovassa 9.11.9.2013 järjestettävään Pro Estate Investment Forum -tapahtumaan. Näytteilleasettajina ovat myös Vantaan kaupunki ja Aviapolis, rakennusyhtiöt NCC ja Lemminkäinen sekä työ- ja elinkeinoministeriön alainen Invest in Finland.

Finland–Helsinki-osastoa johtaa apulaiskaupunginjohtaja Hannu Penttilä. Osastolla esitellään Helsingin uusia rakenteilla olevia kaupunginosia. Tapahtuman lukuisissa tilaisuuksissa puhujina ovat Penttilän lisäksi muun muassa Stuba Nikula Kaapelitehtaalta, Olavi Tikka rakennusvirastosta ja Tarmo Pipatti Rakennusteollisuus ry:stä.

Pro Estate on suunnattu Venäjän, Keski- ja Itä-Euroopan kiinteistöalan ammattilaisille. Mukana on 21 maata ja 40 Venäjän seutukuntaa, kaikkiaan yli 3000 osanottajaa.

- Pääkaupunkeina Helsinki ja Moskova ovat työskennellet yhdessä ja suhteet Pietarin kanssa ovat olleet läheiset jo pitkään. Alueelliset haasteemme ovat samansuuntaisia ja siksi meillä on paljon opittavaa toisiltamme, sanoo Hannu Penttilä.

Katso Helsingin esitys videoseinällä englanniksi ja venäjäksi.