Energiansäästökisan voitto Itä-Helsingin leikkipuistoille

Vuosaari
16. huhtikuuta 2014
Leikkipuistoyksikkö Mellunkylä-Vuosaaren Harri Kokkonen, Jyrki Rönkkö ja Asta Rekonen vastaanottamassa ensimmäistä palkintoa.

Helsingin kaupungin omille työyhteisöilleen järjestämän energiansäästökilpailun voitti Mellunkylän-Vuosaaren leikkipuistoyksikkö. Voittajat olivat toteuttaneet lähes 30 toimenpidettä koskien leikkipuistojen energiansäästöä ja energiansäästöviestintää.

Toiselle sijalle ylsivät Stara Toimitilat lämmitykseen, ilmanvaihtoon, valaistukseen, lämmitystolppiin, saunoihin, rakenteisiin ja kulutusseurantaan liittyneillä toimillaan.

Kolmannen palkinnon sai Maatullin ala-aste ja kunniamaininnat jaettiin Stara Tietohallinnolle ja Ympäristökeskukselle.

Energiansäästöneuvottelukunnan järjestämään kilpailuun saivat osallistua kaikki Helsingin kaupungin työyhteisöt ja kaupungin kiinteistöyhtiöt.

Palkitsemiskriteereinä olivat toteutettujen toimenpiteiden innovatiivisuus, lukumäärä, monistettavuus, pysyvyys, vaikuttavuus ja yhteisöllisyys sekä saavutettu energiansäästö. Palkintosumma oli yhteensä 10 000 euroa.

Energiansäästöneuvottelukunta (ESNK) on Helsingin kaupungin neuvoa-antava toimielin, joka koordinoi, ohjaa ja seuraa kaupunkikonsernin energiansäästötoimintaa.

 

Lisätiedot:

http://www.energiatehokashelsinki.fi/esnk/kilpailu/palkinnot