Vielä ehtii virtuaalisesti kokea uuden Pasilan

Pasila
17. huhtikuuta 2014
Pasila 3.0 -näyttelyssä Laiturilla voi kokea tulevaisuuden Pasilan liikkumalla uusissa julkisissa tiloissa virtuaalikypärän avulla. Kuva: Kaupunkisuunnitteluvirasto

Pasilasta tulee Helsingin toinen keskus nykyisen keskustan rinnalle ensi vuosikymmenen alussa. Pasilan rooli toimitilarakentamisen avainalueena ja liiketoiminnan keskittymänä sekä media-, tapahtuma- ja kongressikaupunginosana vahvistuu. Tulevat liikenneratkaisut voimistavat Pasilan merkitystä koko maan toimivana keskuksena ja asuinpaikkana.

Pasilan keskuksen suunnitelmaan ehtii vielä 26.4. saakka tutustua Pasila 3.0 -näyttelyssä info- ja näyttelytila Laiturilla. Näyttelyssä esitellään rakentamisen ensimmäistä vaihetta, Pasilan keskusta Triplaa. Tulevaisuuden Pasilan voi kokea liikkumalla uusissa julkisissa tiloissa virtuaalikypärän ja animaation avulla kulkumuotoa vaihdellen. Näyttelyssä voi myös kokeilla, miltä tuntuvat julkisivujen uudet pintamateriaalit kuten alumiinivaahto. Keskustakorttelia voi tarkastella uudesta pienoismallista ja kertoa oman näkemyksensä siitä, millainen on hyvä Pasila.

Näyttely on avoinna 7.2.–26.4.2014 ma–pe klo 10–19 ja la klo 12–16 info- ja näyttelytila Laiturilla, Narinkka 2, vanha linja-autoasema, Kamppi.