Suosittu palvelu Helsinki Think Companyssä laajenee syksyllä Viikin kampukselle

Uutta Helsinkiä
09. toukokuuta 2014

Helsinki Think Company on auttanut ensimmäisen toimintavuotensa aikana kymmeniä yliopistolaisia tiimejä eteenpäin yrittäjyyden saralla ja mahdollistanut tiimien verkostoitumista muiden toimijoiden kanssa. Tämän kevään projekteihin voi tutustua 7. toukokuuta järjestettävässä Pitch Show -tilaisuudessa. Helsinki Think Companyn toimii tällä hetkellä yliopiston keskustakampuksella. Toimintaa laajennetaan kuitenkin jo syksyllä Viikin kampukselle ja tulevien vuosien tavoitteena on saada omat yrittäjyystilat Meilahteen ja Kumpulaan. 

Helsingin kaupungin ja Helsingin yliopiston yhteinen yrittäjyystila Helsinki Think Company on vetänyt ensimmäisen toimintavuotensa aikana puoleensa yrittäjyydestä kiinnostuneita kävijöitä. Think Companyn ohjelmatarjonta, kuten erilaiset teematapahtumat, klubi-illat, verkostoitumistilaisuudet ja YritysHelsingin info-tilaisuudet ovat olleet suosittuja, ja mahdollisuutta hyödyntää tilaa yhteisöllisenä työskentelypisteenä on käytetty runsaasti.

Helsinki Think Company tukee poikkitieteellisiä kohtaamisia ja tarjoaa väylän yliopistolaisten omaehtoisille yritysprojekteille. Helsingin yliopiston tieteiden runsas kirjo on vahva alusta arvopohjaiselle yrittäjyydelle, joka kytkee yhteen akateemisen tiedon, yhteiskunnan ongelmat ja kannattavan liiketoiminnan.

Kevään tapahtumatarjonnan kohokohta on 7. toukokuuta klo 17, kun Tieteestä toimintaa -bootcamp huipentuu Pitch Show -tilaisuuteen. Kymmenen eri tiimiä esittelee yritysprojektinsa, joita on jalostettu maaliskuussa järjestetystä sparrausleiristä alkaen koko kevään ajan ideatasolta toimintaan. Pitch Show -tilaisuuden yhteydessä alkutaipaleellaan oleville yrittäjille etsitään mentoreita ja yhteistyökumppaneita.

Helsingin kaupungin ja Helsingin yliopiston yhteistyönä perustama kaikille avoin yrittäjyystila Helsinki Think Company sijaitsee Vuorikatu 5:ssä. Yrittäjyysyhteistyöllä kaupunki ja yliopisto haluavat luoda työpaikkoja, vahvistaa seudun kilpailukykyä ja innostaa yrittäjyyteen kaikilla yliopiston tieteenaloilla.

Lisätiedot tapahtumasta ja pitchaavista tiimeistä