Uudistuvaan Myllypuroon rakennetaan kaksi asumisoikeuskohdetta

Myllypuro
01. kesäkuuta 2015

Kivipari on viisikerroksinen kerrostalo ja Ratasmylly on kokonaisuus eteläisen Myllypuron puutalokylään. Myllypuroon suunniteltu kampus tuo tulevaisuudessa alueelle lisää eloisaa kaupunkitunnelmaa sekä uusia palveluita ja työpaikkoja. Aivan vieressä ovat myös pääkaupungin monipuolisimmat liikuntamahdollisuudet niin sisä- kuin ulkolajeissakin sekä Viikin upea luonto.

Kiviparin viisikerroksinen kerrostalo (Kiviparintie 5 A) tarjoaa asumista parhailla paikoilla ja palveluiden keskellä niin sinkuille, opiskelijoille kuin erikokoisille perheillekin. Talo kätkee sisäänsä monipuolisen valikoiman erilaisia näppäriä pohjaratkaisuja aina kaksioista avaraan 5 huoneen kahden kerroksen kotiin. Asuntojen arvioitu valmistumisajankohta on 9-10/2016.

Lue lisää Kiviparista

Ratasmylly (Mamsellimyllynkatu 26 / Ratasmyllynraitti 1–3) on kokonaisuus eteläisen Myllypuron puutalokylään. Kodikkaassa ja yhteisöllisyyttä korostavassa kohteessa on 60 pari-, rivi-, pienkerrostalo- ja erillistaloasuntoa, joista löytävät kotinsa niin pienet kuin suuremmatkin perheet. Asuntojen arvioitu valmistumisajankohta on 12/2016-1/2017.

Lue lisää Ratasmyllystä

Molempien kohteiden hakuaika on 12.6.2015 klo 12.00 saakka.

Helsingin kaupungin asuntotuotantotoimisto ATT rakennuttaa Helsinkiin kohtuuhintaisia vuokra-, asumisoikeus- ja hitas-omistusasuntoja sekä sääntelemättömiä omistusasuntoja kaupungin asettamien tavoitteiden mukaisesti.

Lisää aiheesta:

Asuntotuotantotoimisto