Tulossa pian: Sandis - asumisoikeusasuntoja Jätkäsaareen

Jätkäsaari
11. marraskuuta 2015

Kaupungin asuntotuotantotoimisto rakentaa Jätkäsaaren keskelle HASO-kerrostalo Sandiksen. Jätkäsaari on ihanteellisella paikalla niin julkista liikennettä, polkupyörää kuin autoakin käyttävälle. Palvelut ja ostosmahdollisuudet ovat lähellä. Sandiksessa olet siis omassa rauhassa meren äärellä.  mutta silti lähellä kaikkea. 

Syksyllä 2017 valmistuvassa Sandiksessa on 6-8 asuinkerrosta ja 77 asuntoa, ja se pitää sisällään vaihtoehtoja pienasunnoista kaksikerroksisiin suurempiin koteihin. Asukkaiden yhteiskäytössä on mm. tilava kattoterassi. Lisätietoa tulossa pian kohdesivuille.

Hakuaika Sandikseen on 15.11.-30.11. (klo 12). Hakea voi myös nettisivujen sähköisellä lomakkeella. Hakijalla tulee olla kunnan myöntämä asumisoikeusnumero. Lisätietoja hakemisesta ja kohteesta arkisin klo 9-16 myös numerosta (09) 310 32314.

Helsingin kaupungin asuntotuotantotoimisto ATT rakennuttaa Helsinkiin kohtuuhintaisia vuokra-, asumisoikeus- ja hitas-omistusasuntoja kaupungin asettamien tavoitteiden mukaisesti. Uudistuotannon lisäksi ATT vastaa kaupunkikonsernin omistamien asuntojen peruskorjaamisesta.

Lisää aiheesta:

Att

Länsisatama-Jätkäsaari Uutta Helsinkiä -sivuilla