Nuorten Ohjaamo Helsinki avaa palvelupisteensä Kampissa

Keskusta
04. joulukuuta 2015

Ohjaamo Helsinki tarjoaa 15-29 -vuotiaille nuorille henkilökohtaista neuvontaa ja tukea työhön, koulutukseen, asumiseen, toimeentuloon ja vapaa-aikaan liittyvissä kysymyksissä. Palvelupisteeseen voi tulla omasta päätöksestä, yksin tai kaverin kanssa ja minkä tahansa asian kanssa.

Ohjaamon ovet avautuvat nuorille maanantaina 7.12.2015 klo 10, osoitteessa Fredrikinkatu 48 (katutaso). Ohjaamo on avoinna ma-pe klo 10-17.

Työntekijät ovat tavattavissa kasvokkain, verkossa tai puhelimitse. Ohjaamo tarjoaa monta palvelua yhdestä paikasta ja nuori voi saada esimerkiksi opinto-ohjausta, TE-toimiston palveluja, terveydenhoitajan tapaamista tai jotain muuta tarvitsemaansa tukea.

Vastuutahot

Pääkaupunkiseudun suuret kunnat suunnittelevat Ohjaamoitaan tiiviissä yhteistyössä. Helsingissä Ohjaamosta vastaa kaupunginkanslian elinkeino-osasto yhdessä nuorisoasiainkeskuksen, opetusviraston, sosiaali- ja terveysviraston sekä Uudenmaan TE-toimiston kanssa.

Ohjaamoja kehitetään valtakunnallisesti Työ- ja elinkeinoministeriön, opetus- ja kulttuuriministeriön sekä sosiaaliministeriön yhteistyössä. Se on osa hallitusohjelmaan kirjattua Nuorisotakuun toteuttamista. Ohjaamo-toiminta saa Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoitusta Keski-Suomen ELY-keskuksen kautta.

Yhteystiedot

Ohjaamon palvelunumerot 09 310 25861, 040 7046818, sähköposti ohjaamo@hel.fi,

Facebook.com/ohjaamohelsinki

Twitter.com/ohjaamohki