Tule Teatteri ILMI Ö:n yhteisöteatterin työpajaan

Kalasatama
24. toukokuuta 2016

Yhtenä Kalasataman ympäristötaidehankkeen tämänvuotisista tapahtumista käynnistyy Teatteri ILMI Ö:n yhteisöteatteritoiminta, jossa yhdessä asukkaiden kanssa tehdään vaellusesitys. Vaellusesityksessä Kalasataman alueen historia, nykyaika ja tulevaisuus limittyvät toisiinsa. Vaellusesitys kulkee reitin Kalasataman alueen sisällä, pysähtyen reitin varrella eri kohtauksille valittuihin ulko- tai sisätilojen näyttämöihin. Esiintyjinä toimivat kalasatamalaiset ja teatterilaiset yhdessä.

Teatteri ILMI Ö. kutsuu kalasatamalaisia osallistumaan kaikkiin vaellusesityksen tekovaiheisiin: materiaalinkeruuseen, esityksen käsikirjoittamiseen, esityspaikkojen valintaan ja esiintymiseen. Mukaan ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneita Kalasataman historiasta, tästä hetkestä tai tulevaisuudesta, jotka ovat kiinnostuneita jakamaan alueen tarinoita ja jotka ovat innostuneita kirjoittamisesta, esiintymisestä, puvustamisesta, pullan leipomisesta tai ihmisten tapaamisesta.

Vaellusesitystä tehdään toukokuusta elokuuhun ja prosessi huipentuu kolmeen esitykseen 26.–28.8.2016. Kiinostuneet voivat osallistua koko prosessiin tai vain johonkin osaan siitä.

Yhteisöteatterin työpajat järjestetään tiistaina 31.5. klo 17–20, tiistaina 7.6. kello 17–20, keskiviikkona 8.6. kello 17–20 ja tiistaina 14.6. klo 17–20 osoitteessa Capellan puistotie 5 B.

Lisätietoja: www.teatteri-ilmio.com