Tule keskustelemaan Meri-Rastilan kaupunkiuudistuksesta

Vuosaari
21. syyskuuta 2016

Helsingin kaupunki suunnittelee Meri-Rastilaan kaupunkiuudistusta, jonka tavoitteena on saada uusia asuntoja noin 4 000 asukkaalle sekä parantaa puistoja, aukioita ja katuja. Kaupunkiuudistus on aiheena Meri-Rastilan Aluefoorumissa 27. syyskuuta kello 17.15 alkaen Meri-Rastilan ala-asteella.

Pro Meri-Rastila -liikkeen ja kaupunkisuunnitteluviraston järjestämässä tilaisuudessa keskustellaan tekeillä olevasta täydennysrakentamissuunnitelmasta. Lisäksi kuullaan, millaiseksi asumista ja liiketiloja sisältävä uusi ostoskeskus on muotoutumassa ja millaisin periaattein määräytyvät uusien asuntoyhtiöiden hallintamuodot. Paikallista näkemystä tuodaan esiin Vuosaari-Seuran kommenttipuheenvuorossa.

Kontulalaisen taloyhtiön edustaja kertoo tilaisuudessa siitä, millainen projekti tontin lisärakentaminen on taloyhtiön näkökulmasta. Tilaisuudessa esitellään myös Luonnonläheinen lähiökylä -tutkimuksen tuloksia.

Tilaisuuden ajan ala-asteella toimii pop-up-kahvila, josta voi ostaa kahvia ja marokkolaisia leivonnaisia. Ennen tilaisuutta Meri-Rastilan torilla on jaossa kaupunkipuutarhan satoa kello 17 alkaen. Huonolla säällä satoa jaetaan koulun aulassa.

Meri-Rastilan täydennysrakentamisen mahdollistavan asemakaavan luonnos tulee nähtäville ja kommentoitavaksi loppusyksystä. Suunnittelun etenemistä voi seurata tilaamalla uutiskirjeen osoitteesta www.hel.fi/ksv/uutiskirjeet.

Meri-Rastilan Aluefoorumi
27.9.2016 kello 17.15
Meri-Rastilan ala-aste, Jaluspolku 3

Lisää aiheesta

Tilaisuuden ohjelma Facebookissa

Suunnitteluaineisto

Tilaa uutiskirje