Asiakkaita saapuu ympäri maailman Helsingin leirintäalueelle

Vuosaari
15. joulukuuta 2016

Rastilan leirintäalue oli vuonna 2015 Suomen suurin leirintäalue mitattaessa yöpymisvuorokausia. Rastilassa yöpyi tuolloin yli 91 000 matkustajaa. Vuonna 2016 kävijämäärät eivät aivan yllä vastaavaan. Asiakkaita Rastilaan saapuu suomalaisten matkailijoiden lisäksi muun muassa Saksasta, Virosta, Venäjältä, Hollannista ja Sveitsistä. 

Vuoden 2015 Rastilan asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan 85 % vastanneista koki leirintäalueen hyvin viihtyisäksi, turvalliseksi ja asiakaspalvelultaan hyväksi. Rastila sai vuonna 2013 pohjoismaisen leirintäalueluokituksen mukaiset viisi tähteä, joita Suomessa on Rastilan lisäksi neljällä leirintäalueella. Alueen toimintaa on kehitetty yhteistyössä lähialueen yritysten ja eri seurojen kanssa. Visit Vuosaaren matkailuhankkeen ja Visit Helsingin kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä niin markkinoinnissa kuin tapahtumin, kuten Visit Vuosaari Weekend ja Helsinki päivä. Näillä tapahtumilla halutaan elävöittää myös Vuosaaren toimintaa.

Rastila Camping Helsinki sijaitsee luonnonkauniissa kartanomiljöössä meren äärellä Vuosaaren metron vieressä. Tämä tekee leirintäalueesta jopa maailman laajuisesti poikkeuksellisen. Helsingin saavutettavuus on hyvien yhteyksien päässä kaikkialta maailmasta lentäen, junalla, linja-autolla ja laivalla. Tämä on osoittautunut asiakkaiden yhdeksi tärkeimmistä valintakriteeriksi Rastilaa valittaessa.

Helsingin ainoan leirintäalueen toiminnan jatkumisesta nykyisellä paikalla on ollut vaihtelevasti julkisuudessa esillä. Päätöstä alueen siirrosta ei ole tehty, joten toimintaa jatketaan nykyisellä paikalla.

Lisätietoja
Rastila Camping Helsinki
Terhi Paarnio, leirintäpäällikkö
terhi.paarnio@hel.fi, 09 310 71439

Lisää Rastilan toiminnasta ja palveluista osoitteessa www.hel.fi/rastila.