Hakaniemen kauppahallissa käy kuhina – kuusi uutta yrittäjää liittyy hallikauppiaiden runsaaseen joukkoon

Uutta Helsinkiä
14. maaliskuuta 2017

Hakaniemen kauppahallin toisessa kerroksessa on aloittanut kuusi uutta pop up- kauppiasta. Kauppahalliin haettiin uusia kauppiaita, joiden palvelut ja tuotteet täydentävät ja tukevat hallin nykyistä toimintaa ja valikoimaa. Väliaikaiset pop up- myyntipaikat ovat saavuttaneet hyvän suosion Hakaniemen kauppahallissa matalan kynnyksen yritystoimintana. Hakaniemen kauppahalli palvelee normaalisti ensi vuoden alkuun saakka, kunnes hallin peruskorjaus voidaan aloittaa. Peruskorjauksen aikana hallimyynti jatkuu keskeytymättä väliaikaisissa tiloissa, Hakaniemen torilla.

Nukkekotitarvikkeita ja tuulahdus Lapista eteläiseen Suomeen
TaavaNainen, joka vierailee hallissa jo toista kertaa, tuo tullessaan myyntiin ainutlaatuisen valikoiman nukkekotitarvikkeita ja suomalaisten käsityöyrittäjien tuotteita. Taavan putiikista löydät käsintehtyjä koruja, joissa on käytetty taidokkaasti muun muassa poronnahkaa, kansallispukukankaita ja puuta. Myös aidot 60- ja 70-lukujen värikkäät kankaat ovat saaneet uuden elämän käsintehdyissä asusteissa. TaavaNaisen putiikista pakkaat ostoskassiin virkattuja leluja, kortteja, pipoja, koirien taluttimia ja heijastimia. Valikoima on laaja, mutta erityisesti on panostettu suomalaisuuteen ja kädentaitoihin.

Stadin ammattiopiston oppilaat vierailevat hallissa
Stadin ammattiopiston eri alojen opiskelijat myyvät tuotteitaan ja palveluitaan edullisesti kauppahallin toisen kerroksen pop up – kaupassa. Nyt on oiva mahdollisuus istahtaa kampaajan penkkiin hemmoteltavaksi ilman ajanvarausta. Kaupasta löydät myös tekstiili, vaatetus - ja verhoilualan opiskelijoiden valmistamia tuotteita hyvään hintaan

Unkarilaista ja suomalaista käsityötä Walami Designesta
Walami Design tuo kauppahalliin valikoidun kokoelman piensisustusesineitä ja lahjatavaroita unkarilaisilta ja suomalaisilta piensuunnittelijoilta. Valikoimasta löytyy muun muassa käsintehtyjä koruja, keramiikkakukkia, tyynynpäällisiä, posliiniesineitä, valaisimia ja postikortteja. Walami Designesta löydät myös kauniita betonista valmistettuja sisustusesineitä kuten seinäkelloja, viinipullon telineitä, seinäkoukkuja, kuvakehyksiä ja tuikkukippoja.  

Ilona Group tuo Hakaniemen kauppahalliin terveys- ja hyvinvointituotteita
Ilona Group on Helsinkiläinen terveys-ja hyvinvointituotteiden tukku-ja vähittäismyyntiliike, joka toimittaa tavaroita maanlaajuisesti niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaillekin. Yritys hakeutui Hakaniemen halliin sen keskeisen sijainnin ja ainutlaatuisen hallikulttuurin vuoksi. Syntyperäiselle helsinkiläisyrittäjälle Hakaniemen alue ja kauppahalli oli jo ennestään tuttu. Ilona Groupin terveys-ja hyvinvointituotteita on nyt mahdollista ostaa kauppahallista tai tilata tuotteet suoraan verkkokaupasta ja noutaa Ilona Groupin pop up-tilasta.  
Sisustus Marga suunnittelee kotisi uuteen loistoon
Sisustussuunnittelija Margaret Valtomaa tuo Hakaniemen kauppahalliin vankkaa osaamista ja luovuutta. Valtomaalta voit tilata suunnittelutyön kotiisi tai vaikkapa toimitiloihin. Kauppahallin pop-up tilassa tarjolla on sisustustuotteita, tyynynpäällisiä, liinoja ja laaja valikoima sisustuskangas-tapetti- ja mattomallistoja. Asiakkaat ovat tervetulleita tekemään löytöjä ja tilauksia Sisustus Margan liikkeeseen.

Looks and Goodsista tyylikkäitä ja laadukkaita naistenvaatteita
Liisa Maunolan Looks and Goods pop up-kaupasta löydät laadukkaita naisten vaatteita, joiden materiaalit ja mallit näyttävät ja tuntuvat hyvältä. Materiaaleina on käytetty pääsääntöisesti puuvillaa, pellavaa ja viskoosia. Maunola on tarkoin valikoinut putiikkiinsa naisten malleja, jotka ovat naisellisia ja nuorekkaita ja sopivat hyvin arkeen ja juhlaan.  

Kauppahallin toiminta jatkuu keskeytymättä väliaikaisissa tiloissa, Hakaniemen torilla
Hakaniemen kauppahallin peruskorjaus alkaa arvion mukaan vuoden 2018 alussa ja valmistuu syksyllä 2019. Hakaniemen kauppahallin sisätilat kunnostetaan peruskorjauksessa alkuperäiseen asuunsa. Samalla tavoitteena on hallimyynnin olosuhteiden parantaminen.  Peruskorjauksen aikana hallin toiminta jatkuu normaalisti keskeytymättä väliaikaisissa tiloissa, Hakaniemen torilla.


Hakaniemen kauppahalli palvelee:
arkisin kello 8-18
lauantaisin 8-16
Hakaniemen kauppahalli facebookissa
#Hakaniemenkauppahalli
www.hakaniemenkauppahalli.fi