Kaupunkipyöriä uusiin paikkoihin

Uutta Helsinkiä
15. maaliskuuta 2017
Kaupunkipyöräasema. Kuva: Roni Rekomaa

Helsingin viime kesänä aloittanut kaupunkipyöräpalvelu laajentuu tulevana kesänä kolminkertaiseksi. Uusia pyöräilyalueita ovat muun muassa Lauttasaari, Pasila, Käpylä ja Kalasatama. 

Helsingissä kaupunkipyöräpalvelun piiriin saadaan tulevana kesänä useita sellaisia alueita, joille palvelua on asiakaspalautteiden perusteella erityisesti toivottu.

-Esimerkiksi Pasilan alue ja Lauttasaari toistuivat saamissamme asiakaspalautteissa viime kaudella usein. Järjestelmää onkin kehitetty ja laajennettu kaupunkilaisilta saadun palautteiden perusteella, kertoo kaupunkipyöräpalvelusta vastaavan HKL:n projekti-insinööri Samuli Mäkinen.

Lisätietoa kaupunkipyöräpalvelusta saa verkkosivulta www.hsl.fi/kaupunkipyörät. Kauden käynnistyttyä pyöräasemien sijainnit ja pyörien saatavuustiedot löytyvät ajantasaisesti HSL:n Reittioppaasta.

Helsingin lisäksi kesällä kaupunkipyörillä poljetaan kokeiluluontoisesti myös Espoon eteläosissa, Matinkylän ja Olarin alueella. Kaikki kaupunkipyöräkauden lunastaneet voivat pyöräillä yhtä lailla Helsingissä ja Espoossa, sillä kyse on samasta järjestelmästä.