Teurastamon tapahtumakesä käynnistyy lauantaina 20.toukokuuta

Kalasatama
15. toukokuuta 2017

Teurastamon parhaat tulee taas! 

Kesään valmistautuva Teurastamo avaa ovensa TeurastamonParhaiden merkeissä lauantaina 20. toukokuuta kello 12-18. Tapahtumassa on mahdollisuus kurkistaa Teurastamon suljettujen ovien taakse ja maistaa alueen parhaita annoksia. Alueen toimijat avaavat ovensa ja raottavat hieman salaisuuksien verhoja. Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen.

Tarkemmat tiedot ruokalistoista julkaistaan tapahtuman facebook-eventissä lähempänä tapahtumaa.

Teurastamon uusi pihalava on täynnä musiikkia ja esityksiä

Teurastamon piha on saanut uuden kiinteän esiintymislavan. Nyt on aika ottaa se käyttöön! Kesällä pihalava palvelee kesäperjantaisin Teurastamon pihakeikkojen näyttämönä.

Venla Saartamo klo 13.30

Saimaa Band klo 16.30

Dj pitää yllä tunnelmaa!

Kiinalaista tanssia esittää Hantang Fashion -tanssiryhmä.

Työpajoja, grillausta ja taimimyyntiä

Teurastamon pihagrilli, rantatuolit, pihapelit, riippukeinut ja piknikpöydät ovat tuttuun tapaan kaupunkilaisten vapaassa käytössä. Tapahtumassa on myös mahdollista tuunata oma Teurastamon kangaskassi ja Työpajankadun verkkoaitaan tehdään yhdessä osallistujien kanssa värikäs verkkoaitateos. Paikan päältä löytyy kangasvärejä, värikkäitä kangastilkkuja ja suikaleita. Voit tuoda mukanasi myös omaakin materiaalia!

Samaan aikaan Kirjaverstaalla järestetään Lastenlauantai, jossa pidetään avoin ja ilmainen työpaja kaikenikäisille lapsille. Lisää Kirjaverstaan toiminnasta täältä: https://www.facebook.com/kirjaverstas/

Teurastamo Block Party

Ravintolapäivän hengessä Helsingin ruokakulttuurin ytimeen kerääntyy myös monenkirjava joukko erilaisia pop-up-keittiöitä. Mukana kokkailuissa on muun muassa Ninja Sarasalo. Hänen menunsa ”Matkallakotiin” on tarjolla osana Teurastamon katukeittiömaailmaa.

Tervetuloa mukaan, ennakkoon varanneille tarjoamme sähkön veloituksetta. Pientä korvausta vastaan voi varata käyttöönsä 3×3 m kokoisen teltan ja 60cm x 200cm toripöydän. Lisätiedot ja paikkavaraukset: tuottaja@teurastamo.com