Hietalahden kauppahallissa maistellaan pian viinejä, nautitaan musiikista ja herkutellaan edullisia maisteluannoksia

Jätkäsaari
02. lokakuuta 2017

Uutta VIINILLE –tapahtumaa vietetään Hietalahden kauppahallissa perjantaina 13.10.2017 klo 16.30-21.30

Syksyinen afterwork-tapahtuma Hietalahden kauppahallin nostalgisessa miljöössä tuo yhteen viinin ja hyvän ruoan ystävät. Tapahtumassa pääsee maistelemaan useiden eri viinituottajien ja -talojen viinejä sekä yhdistelemään niitä kauppahallin ruokapisteiden maisteluannoksiin.

Paikalla on viinejä muun muassa Italiasta, Espanjasta, Ranskasta sekä Chilestä. Tapahtumassa voit kierrellä eri pisteillä maistelemassa maailman makuja. Kauppahallin kauppiaat, ravintolat ja kahvilat kattavat pöydän koreaksi erikoisannoksilla, joita voi nauttia ympäri hallia musiikin säestämänä. Maisteluannokset ovat 2,5 € - 5 € ja viiniannokset (8cl) 3 € - 10 €.


Kauppahallinsyksy täyttyy tapahtumista, perinteisestä hallitunnelmasta ja makuelämyksistä  

Perjantaisin kello 18-22 kauppahallissa järjestetään suosittu After Work-klubiFatty Friday, jossa hallin länsipäädyn kaikki kolme toimijaa Fat Ramen, Roslund ja Street Gastro tarjoilevat maukasta ruokaa koko illan. Kauppahallin parvelle nousee myös laadukas kattaus dj:tä, ketkä viihdyttävät kävijöitä monipuolisella musiikilla koko illan. Tervetuloa paikan päälle katsomaan, kuulemaan ja maistelemaan mistä on kyse.

We Love Helsingin suosittu ja palkittu Musaa & Maistelua -tapahtuma tekee odotetun paluun Hietalahden kauppahalliin yhdeksi illaksi. Lauantaina 7. lokakuuta on luvassa vegaaninen teemailta, jossa Hietalahden hallissa toimivat ravintolat ja kahvilat valmistavat 2-5 € vegaanisia ja kasvispainotteisia maisteluannoksia. Tuttuun tapaan We Love Helsingin DJt luovat tunnelmaa ja herättävät Hietalahden hallin eloon sielukkailla kappalevalinnoillaan ja välispiikeillään.

 

Hietalahdenkauppahallissa valikoimaa italialaisesta tryffelipastasta aasialaiseennuudelikeittoon

Kauppahallin myyntitiskien takaa löydät makujen ammattilaisia, jotka tuntevat tuotteidensa alkuperän ja ovat valmiita jakamaan parhaat reseptinsä. Arkisin maanantaista torstaihin kauppahalli on vilkkaimillaan aamu- ja lounasaikaan ja palvelee asiakkaitaan kello 8­-18. Viikonloppuisin perjantaista lauantaihin halli on auki iltaan asti kello 9-22.

Hietalahden kauppahalli on täynnä ravintoloita ja erikoispuoteja, joiden tarjonnasta löytyy muun muassa pientuottajien erikoistuotteita, artesaanijuustoja, perinteisiä italian herkkuja, välimeren ja lähi-idän tuotteita, amerikkalaisia pirtelöitä, raikkaita smootheja ja paljon muuta. Hallin ruokatarjonta on laaja ja kävijälle iskee helposti valinnan vaikeus. Nappaa vaikkapa lounaaksi Fat Ramenilta maukas ramenkeitto, Roslundilta mehevä burgeri, Soppakeittiöstä täyttävä keittolounas, Petiscariasta portugalilaisia herkkuja tai Super Bowlista ruokaisa ja maukas superkulho. Ruokatarjonnan lisäksi hallista löytyy myös lahjatavaroita, matkamuistoja DockHelsingstä ja ainutlaatuisia kivikeramiikka-astioita Pienestä astiakaupasta.

 

Hietalahdenkauppahallin syksyn tapahtumat:

AfterWork-klubi Fatty Friday / perjantaisin kello 18-22
Musaaa ja Maistelua / 7.10.2017 kello 17-22
VIINILLE / 13.10.2017 kello 16.30-21.30 / Lisätietoja: viiniposti.fi  

Hietalahdenkauppahalli palvelee:

ma-to 8-18
pe-la 8-22

verkkosivut:www.hietalahdenkauppahalli.fi
Facebook: www.facebook.com/hietalahdenkauppahalli
Instagram: https://www.instagram.com/hietsunhalli/