Kumpulanpuron valuma-alueen suunnitelman luonnos nähtävillä - yleisötilaisuus 23.11.

Pasila
16. marraskuuta 2017
Kumpulanpuro, sorsalammikko. Kuva: Zuzana Hrasko-Johnson

Pasilasta, Käpylästä, Toukolasta, Vallilasta ja Hermannista vesiä keräävän Kumpulanpuron valuma-alueen selvitys- ja suunnitelmatyö on ollut käynnissä vuoden 2017 alusta. Työ on jatkumoa Vanhankaupungin aluesuunnitelmalle, tutustu verkossa, täällä >>.

Tavoitteena on nostaa suunnittelualueelta toimenpiteitä puron virkistysarvon, ekologisen tilan ja tulvasuojelun parantamiseksi lähitulevaisuudessa.

Toimenpiteet on esitetty kokonaisvaltaiseen valuma-alueselvitykseen perustuen, missä asukkaiden kanssa tehty yhteistyö ja vuorovaikutus ovat olleet olennainen osa suunnitteluprosessia.

Seuraava avoin tilaisuus järjestetään Käpylän peruskoululla, Hykkylän ruokasalissa torstaina23.11.2017 kello 18.00–20.00 osoitteessa Mäkelänkatu 93.

Tilaisuudessa esitellään Kumpulanpuron valuma-alueen selvityksen ja suunnitelman raporttiluonnos sekä esitetyt toimenpiteet.

Jos et pääse paikalle, ei hätää. Aineisto löytyy myös Kerro kantasi –palvelusta osoitteesta kerrokantasi.hel.fi/kumpulanpuro. Voit jättää palautetta 10. joulukuuta asti.

Lisätietoja:
suunnitteluinsinööri Heikki Takainen
Kaupunkiympäristön toimiala
Puh. 09 310 38448
etunimi.sukunimi@hel.fi