Kruunuvuorenrannan kauppa-autokyselyn tuloksia

Kruunuvuorenranta
09. maaliskuuta 2018

Kysyimme viime marraskuussa Kruunuvuorenrannan asukkailta Makupisteen kauppa-auton palvelukonseptista ja mittasimme, olisiko toiminnalle edellytyksiä alueella. Samalla asukkaat saivat esittää toiveitaan auton valikoimaan.

Asukkaat toivoivat valikoimaan paljon peruselintarvikkeita, asiointimahdollisuutta ilman ennakkotilauksia sekä muitakin kuin luomutuotteita. Vaikka kerran viikossa alueella käyvä kauppa-auto ei kyselyn mukaan ole riittävä palvelu kaikille asukkaille, osalle vastaajista ennakkotilauksellakin toimivana auto olisi tervetullut lisä arjen helpotukseksi.

Makupisteen kauppias on halukas kehittämään nykyistä palvelua yhdessä asukkaiden kanssa. Palautetta ja ideoita voit antaa Palautelomakkeella. Makupisteen tiimi on myös tavattavissa 22.5. järjestettävässä asukasillassa, jossa asukkaat voivat keskustella ja ideoida heidän kanssaan.

Makupiste toimittaa jatkossakin Kruunuvuorenrannan asukkaille tuoreita peruselintarvikkeita ennakkotilausperiaatteella. Toimitukset tehdään kerran viikossa suoraan kotiosoitteeseen. 

Mikäli kysyntää löytyy, alueelle voidaan perustaa myös oma kauppa-autopysäkki. Uutta kauppa-autopysäkkiä voit ehdottaa Kauppa-autokyselylomakkeella. Linkin takaa löytyy myös asiakaskokemuksia kauppa-autopysäkin toiminnasta Katajanokalla.

Lisätiedot kauppa-autosta