Valtuusto hyväksyi Jätkäsaaren Bunkkerin myynnin

Jätkäsaari
12. huhtikuuta 2018

Helsingin kaupunginvaltuusto hyväksyi Jätkäsaaren Bunkkerin kiinteistön myymisen sekä liikunta-, uimahalli- ja asuntohankkeen totuttamiseen liittyvän sopimuskokonaisuuden noin 22,7 miljoonan euron kauppahinnalla SRV Rakennus Oy:lle.

Bunkkeriin rakennetaan liikunta- ja uimahallitiloja, jotka palvelevat Jätkäsaaren asukkaiden ja peruskoulun lisäksi myös eteläisen ja läntisen Helsingin asukkaita. Liikuntatilat valmistuvat suunnitelman mukaan vuonna 2021 ja uimahallin vuonna 2022. Lisäksi Bunkkeriin rakennetaan asuntoja.

Kaupunginvaltuusto kävi kokouksessaan myös vuoden 2019 talousarviota koskevan lähetekeskustelun.

Talousarvioehdotus vuodelle 2019 ja taloussuunnitelma vuosille 2019–2021 julkaistaan pormestarin ehdotuksena lokakuussa 2018. Talousarvioraami käsitellään kaupunginhallituksessa toukokuussa 2018. Raamin lähtökohtana ovat valtuustokauden strategian taloustavoitteet sekä ennusteet yleisestä taloudellisesta tilanteesta.

Valtuuston kyselytunnilla käsiteltiin valtuutettu Maija Anttilan kysymystä asumisen hinnasta ja asuntopulasta kaupungissa sekä valtuutettu Emma Karin kysymystä kivihiilen polton lopettamiseen valmistautumisesta. Kysymykset sekä koko valtuuston kokous tulevat videotallenteeksi Helsinki-kanavalle.

Lisätietoja:

Kokouksen päätöstiedote

Uusimmat esityslistat ja pöytäkirjat

Valtuuston päätöstiedotteet