Vesihuoltotyö vaikeuttaa liikennettä Mechelininkadulla

Jätkäsaari
08. elokuuta 2018

Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY saneeraa vesihuoltoverkostoa ja kasvattaa runkovesijohtoverkoston kapasiteettia Ruoholahdessa.

Alkamassa on työvaihe, jonka aikana rakennetaan neljä vesihuoltolinjaa, jotka menevät poikittain Mechelininkadun alta. Näiden alitusten rakentamisen aikana tulee olemaan ajanjaksoja, jolloin sekä pohjoiseen että etelään menevät kaistat ovat vuorotellen yhden ajoradan varassa. Mahdollisuuksien mukaan kummatkin ajokaistat palautetaan liikennöitäviksi. Töitä tehdään myös yöaikaan tilanteen helpottamiseksi. Työt alkavat viikolla 32 ja päättyvät viimeistään viikon 34 lopussa.

Vesihuoltolinjaa rakennetaan hautausmaan puoleisen kevyen liikenteen väylän ja viereisen ajoradan väliselle alueelle välillä Porkkalankatu–Pohjoinen Rautatiekatu. Nämä työt vaikuttavat ainoastaan etelään päin meneviin ajokaistoihin. Töiden vaikutuksista tiedotetaan myöhemmin tarkemmin. Nämä työt jatkuvat vuoden 2018 loppuun asti.

Ruoholahden vesihuoltotyöt ovat alkaneet maaliskuussa 2018 ja valmistuvat vaiheittain elokuuhun 2019 mennessä. HSY saneeraa alueen vesijohdot ja viemärit vesihuoltoverkoston kunnon parantamiseksi.

Urakoitsijana kohteessa toimii Pohjola Rakennus Oy Infra.

Lisätietoja kohteesta HSY:n verkkosivuilla

valvoja Johannes Väänänen, 050 433 5166, johannes.vaananen@hsy.fi   

yksikön päällikkö Ilpo Korhonen, 050 340 5383, ilpo.korhonen@hsy.fi