Technopolis avaa coworking-tilan Kalasatamaan 

Kalasatama
10. elokuuta 2018
Trooli-korttelin julkisivu

Technopolis avaa uuden coworking-tilan Kalasatamaan joulukuussa 2018. Yritys on tehnyt vuokrasopimuksen 1 700 neliön tilasta, johon rakennetaan yhteisöllinen UMA Workspace -työtila. Tilaan tulee 38 pientoimistoa, noin 60 yhteiskäytössä olevaa työpistettä ja neljä kokoushuonetta. Se sijaitsee Trooli-korttelissa Teurastamon alueella, jonka mukaan se myös nimetään UMA Teurastamoksi.

”Monen maailman suurkaupungin tavoin coworking-tilojen suosio on kasvussa myös Helsingissä. Kun liiketoimintaympäristö on entistä nopeammassa muutoksessa, yritykset tarvitsevat yhä joustavampia ja tehokkaampia tilaratkaisuja. Myös epävarmoina aikoina yritysten täytyy pystyä houkuttelemaan alojensa parhaat osaajat, jolloin työtilojen merkitys korostuu. Motivoivan työympäristön ja hyvän sijainnin lisäksi tarjolla tulee olla monipuolisia palveluita. UMA-konseptimme vastaa kasvavaan kysyntään ja on ollut menestys”, sanoo Technopoliksen toimitusjohtaja Keith Silverang.

Työympäristö, joka toimii

Markkinoilla on yhä enemmän kysyntää työtiloille, jotka tarjoavat joustavuutta, tehokkuutta ja monipuolisia palveluita. Laadukkaat UMA-tilat kaupunkien keskeisillä sijainneilla vastaavat kysyntään parhaalla mahdollisella tavalla. Palveluvalikoimaan sisältyy muun muassa huippuluokkaiset digitaaliset palvelut, modernit kokoustilat, laadukkaat erikoiskahvit sekä erilaiset verkostoitumistapahtumat. Asiakkaat voivat hyödyntää UMA-verkoston kaikkia tiloja ja palveluita yhdellä jäsensopimuksella.

”Uskomme, että moderneille ja laadukkaille työympäristöille on paljon kysyntää nopeasti kehittyvällä Kalasataman alueella. Tarjoamme ammattimaisia työympäristöjä, jotka on suunniteltu pohjoismaisella otteella. Luomme inspiroivia, raikkaita ja toimivia monitilatoimistoja, joissa ihmiset voivat aidosti keskittyä työhönsä, mutta samaan aikaan nauttia ympärillä olevasta yhteisöstä”, sanoo Technopoliksen palvelujohtaja Niko Pulli.

”Olemme todella innoissamme UMA Teurastamosta. Sijainti on erinomainen, sillä läheltä löytyvät niin pankkikeskittymä, Teurastamon trendikkäät ravintolat kuin uusi ostoskeskus Redi. Julkiset liikenneyhteydet alueella ovat myös erittäin hyvät. Olemme iloisia, että pääsemme osaksi uutta liike-elämän keskittymää ja voimme tarjota ammattimaisten coworking-tilojen hyödyt alueelle”, sanoo Pulli.

UMA Teurastamo:

Osoite: Lautatarhankatu 10
 Tila: 1 700 m2
 Pientoimistoja (UMA Private): 38
 Yhteiskäytössä olevia työpisteitä: 60
 Kokoushuoneita: 4
www.umaworkspace.com/teurastamo