Uuden kohteen ennakkomarkkinointi Kuninkaantammessa on alkanut

Kuninkaantammi
12. syyskuuta 2018
Havainnekuva: Bonava

Bonavan rakennuttaman, Kuninkaantammeen Maisemamaalauksenkadulle tulevan Asunto Oy Helsingin Kanvaasin ennakkomarkkinointi on alkanut.

Monipuolisesta huoneistovalikoimasta löytyy niin yksiöitä ja kaksioita kuin isompia perhekoteja. Tarjolla on myös elämäntilanteen mukaan joustavia Duo-asuntoja. Kaikkiin asuntoihin tulee lattialämmitys ja korkeat ikkunat. Osaan asunnoista tulee oma sauna, osaan myös kodinhoitotilat.

Kanvaasin erikoisuutena on monissa asunnoissa oleva viherhuone. Kanvaasi on ekologinen ja energiatehokas kohde, joka on varustettu muun muassa aurinkopaneelijärjestelmällä.

Asukkaiden yhteiseen käyttöön tulee suojaisa korttelipiha, jossa on peli- ja leikkikenttä, trampoliini ja oleskelupaikka. Yhteistiloista löytyy myös kaksi kalustettua kerhohuonetta sekä koodilukolla toimiva, kalustettu vierashuone.

Autopaikat sijoitetaan pihakannen alle suoralla hissiyhteydellä omaan kotikerrokseen. Porrastupaan tulee Postin Smartpost-automaatti sekä digitaaliset näytöt taloyhtiön tiedotuksia varten.

Lisätietoa Asunto Oy Helsingin Kanvaasista Bonavan verkkosivuilla