Huippuartistit tähdittävät Helsingin uuttavuotta Senaatintorilla

Keskusta
31. joulukuuta 2018

Viime vuonna suursuosion saavuttanut lapsiperheiden ohjelma aloittaa taas uudenvuoden vastaanoton. Ilta huipentuu koko kaupungin yhteisiin juhliin Vesalan ja Vestan tahtiin.

Vuosi 2019 otetaan vastaan Senaatintorilla upeiden esitysten saattelemana. Juhlaa tähdittävät Suomen valovoimaisimpiin artisteihin kuuluva Vesala, popin suunnannäyttäjäksi kutsuttu Vesta ja Maria Baric Companyn teatterillinen tulishow. Juhlakansaa tanssittaa DJ Orion ja show’n juontavat Putouksesta tuttu Ernest Lawson ja tv-kasvo Sampo Marjamaa. Pormestari Jan Vapaavuori käynnistää uudenvuodenpuheen saattelemana näyttävän ilotulituksen.

Helsingin uuttavuotta juhlitaan tänä vuonna Senaatintorilla Kansalaistorin alueen remontin takia. Paikalle odotetaan kymmeniä tuhansia juhlijoita. Myös Kauppatori varataan juhlijoiden käyttöön, ja uudenvuoden show’ta voi seurata sieltä suorana screenien välityksellä. Ilotulituksia voi ihailla sekä Senaatintorilta että Kauppatorilta. Osa Senaatintorin ja Kauppatorin välissä sijaitsevien Torikorttelien ravintoloista ja kahviloista pitää ovensa auki iltamyöhään.

”Uuttavuotta juhlitaan todennäköisesti viimeistä kertaa Senaatintorilla, mikä herättää nostalgisia tunteita. Tänä vuonna on luvassa visuaalisesti näyttävä, raikas ja musiikintäyteinen ohjelma, johon ekstra-annoksen kuumaa tunnelmaa ja näyttävyyttä saamme tulesta. En osaa kuvitella parempaa tapaa ottaa uusi vuosi vastaan!”, tapahtuman vastaava tuottaja Susa Nokelainen kertoo.

Lapsiperheet on Helsingin kaupungin järjestämässä tapahtumassa huomioitu omalla alkuillan ohjelmallaan. Maria Baric Companyn musiikkia, tulta, teatteria, tanssia ja sirkusta yhdistelevä esitys viihdyttää niin lapsia kuin aikuisiakin. Esitys päättyy ilotulitukseen klo 17.30.

Helsingin uusivuosi
Ma 31.12.2018 Senaatintori

Koko perheen ohjelma:
17.00–17.30 Maria Baric Company
17.30 Lasten ilotulitus

Iltaohjelma:
22.00–23.00 DJ Orion
23.00–00.00 Uudenvuoden show: Vesala, Vesta, Maria Baric Company
00.00–00.05 Ilotulitus
00.05–01.00 DJ Orion

Helsingin uuteenvuoteen on vapaa pääsy. Tapahtuma on esteetön ja ikärajaton.

Juhlista pääsee tuttuun tapaan nauttimaan myös kotoa käsin Ylen televisioinnin kautta. Suora lähetys nähdään Yle TV1:llä uudenvuodenaattona 31.12.2018 klo 23.00–01.00.

https://www.facebook.com/Helsinginuusivuosi

#helsinginuusivuosi
#myhelsinki