Keskustan suunnitelmia esitellään Kantakaupunkimessuilla 17.–19. tammikuuta Oodissa

Keskusta
14. tammikuuta 2019

Tervetuloa tutustumaan Helsingin keskustan ja kantakaupungin suunnitteluhankkeisiin Kantakaupunkimessuille 17.–19. tammikuuta keskustakirjasto Oodiin (Töölönlahdenkatu 4).

Kantakaupunkiin on suunnitteilla kymmeniä hankkeita yksittäisten rakennusten muutoksista kokonaisiin uusiin asuin- ja työpaikka-alueisiin. Keskustan toimivuuden ja viihtyisyyden parantamiseksi suunnitellaan myös mittavia liikennehankkeita ja historiallisten arvoympäristöjen kunnostamista.

Kantakaupunkimessuilla pääset keskustelemaan ajankohtaisista hankkeista suunnittelijoiden kanssa. Hankkeista kerrotaan myös lyhyillä esityksillä. Esiteltäviä projekteja ovat muun muassa kävelykeskusta ja maanalainen kokoojakatu, kantakaupungin asemakaavojen ajantasaistaminen, Hakaniemen täydennysrakentaminen ja Teollisuuskadun kehittäminen.

Messut ovat avoinna Oodin ensimmäisessä kerroksessa torstaina 17. tammikuuta kello 15–20, perjantaina 18. tammikuuta kello 10–20 ja lauantaina 19. tammikuuta kello 10–15. Messujen ohjelmaan voit tutustua osoitteessa hel.fi/keskusta.

Lisää aiheesta:

Kantakaupunkimessujen ohjelma | PDF-versio

Kantakaupunkimessujen Facebook-tapahtuma

Kantakaupungin asemakaavat päivitetään ajan tasalle