Tulevaisuuden Teollisuuskatu suunnitellaan nyt – osallistu verkkokyselyyn ja tule pop up -pisteelle

Uutta Helsinkiä
16. tammikuuta 2019

Pasilan ja Kalasataman välistä aluetta kehitetään. Tavoitteena on luoda Teollisuuskadun akselista merkittävä työpaikkojen, liike-elämän ja kaupunkikulttuurin keskittymä. Samalla parannetaan alueen yhteyksiä kävelijöiden, pyöräilijöiden, joukkoliikenteen käyttäjien ja autoilijoiden näkökulmista.

Osallistu verkkokyselyyn 14.1. – 18.2.2019

Teollisuuskadun nykytilaa ja tulevaisuutta kartoittava kysely on auki 14.1. – 18.2.2019 osoitteessa http://hel.fi/teollisuuskatu. Vastauksia toivotaan kaikilta Teollisuuskadulla ja sen ympäristössä liikkuvilta ja aikaansa viettäviltä kaupunkilaisilta – niin asukkailta, työntekijöiltä kuin muilta alueen tuntevilta. Kaupunki hyödyntää kyselyn vastauksia uusien kaavoitus-, rakennus- ja kehittämishankkeiden suunnittelussa.

Suunnittelijat paikalla pop up -pisteellä

Pop up -pisteellä voit kokeilla VR-teknologiaa ja tavata suunnittelijoita. Piste sijaitsee Fredriksbergissä osoitteessa Konepajankuja 1 (Sturenkatu 14a) 21.1. – 1.2. Tarjolla kahvia!

Pisteen aukioloajat:
ma ja ke klo 13−18,
ti, to ja pe klo 8−13.

Pop up -piste toteutetaan yhteistyössä tekotodellisuuden teknologioita ja kaupunkisuunnittelua yhdistelevän Augmented Urbans (EU/Interreg Central Baltic) -kehityshankkeen kanssa.

Miten suunnittelu etenee?

Suunnittelu käynnistyy kaavarungon tekemisellä. Kaavarunko luo suuntaviivat alueen tulevalle kehitykselle; se määrittelee merkittävimmät suunnittelun linjaukset, kuten kortteli- ja viherrakenteen sekä liikennejärjestelyt.

Kaavarunko toimii alueen asemakaavoituksen lähtökohtana ja se ohjaa suurempia kaupunkirakenteellisia muutoksia alueella. Kaavarungon pohjalta valmistellaan hankekohtaisia asemakaavan muutoksia toimijoiden ja kaupungin tarpeiden mukaan.

Lue lisää Teollisuuskadusta

Pop up -pisteen tapahtuma Facebookissa