Kruunuvuorenrannassa kuntoillaan, nikkaroidaan ja juhlitaan yhteiskäyttötiloissa

Kruunuvuorenranta
08. huhtikuuta 2019

Kruunuvuorenrannassa on avattu kaksi yhteiskäyttötilaa. Yhteistilat ovat Kruunuvuorenrannan asukkaiden käytössä.

Kruunuvuorenrannassa on avattu kaksi alueen asukkaille tarkoitettua yhteiskäyttötilaa. Toinen tiloista sijaitsee parkkihallin kattokerroksessa. Siellä on kuntosali, juhla- ja kokoontumistila sekä harrastustila pienelle nikkaroinnille. Borgströminmäen yhteistila on päiväkodin kanssa samassa rakennuksessa. Päivisin yhteistila on päiväkodin käytössä ja illalla ja viikonloppuisin asukkaiden käytettävissä. Tilassa on jumppasaliksi tai kokoontumistilaksi sopiva isompi sali sekä pienempiä tiloja esimerkiksi etätyöskentelyyn. Molemmissa tiloissa on keittiö.

”Eri yhteistilojen käyttöä on ideoitu yhdessä asukkaiden kanssa vuoden 2016 alkupuolella ja yhteiskäyttötiloja on tulossa vielä lisää. Haakoninlahteen rakennetaan asukkaiden käyttöön rantasaunoja ja Kruunuvuoren alueelle on ajateltu etenkin juhlatilaksi sopivaa yhteistilaa aivan meren rantaan, mistä myös näköalat ovat erityisen hienot. Kummankaan tilan suunnittelua ei ole vielä aloitettu”, kertoo projektinjohtaja Pirjo Sirén Helsingin kaupungilta.

Yhteistilat ovat Kruunuvuorenrannan asukkaiden käytössä ja niiden varaaminen tapahtuu alueellisen palveluyhtiö Kruunuverkon kautta. Alueen rakennuttajat maksavat kaupungille yhteistiloista kunkin talohankkeen rakentamisen alussa. Kun alueelle rakennetaan erillisiä yhteistiloja, yksittäisiin taloyhtiöihin niitä tehdään vähemmän.

Yhteiskäyttötilat  (pdf)

www.kruunuverkko.fi
www.uuttahelsinkia.fi/kruunuvuorenranta