Kävelijöiden ja pyöräilijöiden reitit muuttuvat Töölönlahdenkadulla 15.4. alkaen

Keskusta
12. huhtikuuta 2019

Kävelijöiden japyöräilijöiden reitit muuttuvat työmaan vuoksi Töölönlahdenkadulla maanantaina15. huhtikuuta alkaen noin neljän viikon ajaksi. Työmaalla on myöhemminvaikutuksia myös Töölönlahdenkadun ajoneuvoliikenteeseen.

 

TöölönlahdenkadullaMakasiinipuiston työmaan kupeessa kulkeva kävely- ja pyöräilytie suljetaan, jakävelijät ja pyöräilijät ohjataan Töölönlahden puolelle.

 

Lisäksi kävely-ja pyöräilytie suljetaan Töölönlahdenkadun ja Alvar Aallon kadun risteyksessä.Kävelijät ja pyöräilijät ohjataan kulkemaan risteyksessä rautatien puolelle.

 

Katutyö liittyyKansalaistorin ja Keskustakirjasto Oodin rakennusurakoiden viimeistelyyn, sillänyt puretaan Oodin työmaan väliaikainen vesihuollon linja. Samassa yhteydessäpyörätielle tehdään sen lopullinen punainen asvalttipinnoitus.

 

Oodin jaMusiikkitalon välissä sijaitsevan Makasiinipuiston rakentaminen jatkuu kesäkuunloppuun saakka. Makasiinipuiston ja Oodin välissä oleva kävely- japyöräilyreitti on tällä hetkellä suljettu vesihuoltotyön vuoksi. Jos työtetenevät suunnitelmien mukaan, reitti aukeaa toukokuun lopussa.

 

Rakennustöidenurakoitsijana on Destia Oy ja tilaajana Helsingin kaupunkiympäristön toimiala.