Musiikkitalon ja Makasiinipuiston työmaan välinen reitti avautuu 24.5. – Töölönlahdenkadulla viimeistelytöitä kuluvalla viikolla

Keskusta
16. toukokuuta 2019

Rakennustyöt etenevät Töölönlahdenkadulla sekä Oodin jaMusiikkitalon välissä, Kansalaistorin ja Makasiinipuiston työmaan ympäristössä.Kävelijöiden ja pyöräilijöiden kulku helpottuu alueella, kun Musiikkitalon jaMakasiinipuiston työmaan välinen kävely- ja pyöräilyreitti avautuu perjantaina 24.5.Tällä ja ensi viikolla Töölönlahdenkadulla tehdään asvaltointia javiimeistellään kiveyksiä.

Töölönlahdenkadulla on purettu keskustakirjasto Oodintyömaan aikaista, väliaikaista vesijohtoa, mikä on haitannut alueellaliikkumista noin neljän viikon ajan. Työt alkavat olla loppusuoralla ja 13.5.alkaneella viikolla Töölönlahdenkadulla on tehty yöaikaan töitä, jotkaliittyvät lopulliseen asvaltointiin.

Asvaltointia tehdään torstain 16.5. ja perjantain 17.5.välisenä yönä. Liikenteenohjaajat ovat ohjaamassa liikennettä kadullatapahtuvien töiden aikana.

Töölönlahdenkadulla viimeistellään myös kiveyksiä. Tämäntyövaiheen pitäisi valmistua maanantaina 20.5. alkavalla viikolla 21.

Makasiinipuistoon tulee yksi Suomen suurimpia – ellei suurin– leikki- ja kiipeilyteline. Leikkivälineen asennus aloitetaan työmaalla maanantaina20.5. alkavalla viikolla.

Rakennustöiden urakoitsijana on Destia Oy ja tilaajanaHelsingin kaupunkiympäristön toimiala.