Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskus hakee viihtyisyyttä tiloihinsa nopeiden kokeilujen haasteella

Kalasatama
23. syyskuuta 2019
Kalastaman terveys- ja hyvinvointikeskus
Kaupunki on avannut yrityksille nopeiden kokeilujen haasteen, jolla Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskukseen haetaan viihtyisyyttä edistäviä innovatiivisia ratkaisuja.

Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskus on rakennuksena laaja ja sen eri toiminnot on hajautettu useisiin kerroksiin. Työntekijät ja asiakkaat kokevat jotkut tilat persoonattomiksi, ja myös navigoinnissa on ollut vaikeuksia. Tilojen viihtyisyyttä ja tunnistettavuutta halutaankin nyt kehittää haasteella. Haasteessa haetaan kokeiltavaksi Kalasataman terveys-ja hyvinvointikeskuksen tilojen viihtyisyyttä ja toimivuutta tukevia digitaalisia palveluita tai palvelumuotoilun keinoin edistettäviä ratkaisuja. Haasteen puitteissa hankitaan yhdestä kolmeen nopeaa kokeilua, joissa yritykset kehittävät ja kokeilevat uusia ratkaisujaan syksyn 2019 ja alkuvuoden 2020 aikana (kesto n. 3 kk). Millaisia ideoita sinulla ja yritykselläsi olisi kehittää Kalasatamaa yhdessä ammattilaisten ja asiakkaiden kanssa?

Infotilaisuus 30.9.

Infotilaisuus nopeiden kokeilujen kierroksesta järjestetään maanantaina 30.9.2019 klo 15–17  Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksessa. Tilaisuudessa terveys- ja hyvinvointikeskuksen ammattilaiset esittelevät haastetta ja osallistujille järjestetään ohjattu tutustumiskierros keskuksen tiloissa. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Infotilaisuuden ohjelma:

 • Tervetuloa Kalastamaan!
 • Spaces as an Experience, Vitalija Danivska, Tutkija, Aalto-yliopisto
 • Espoon kaupungin kokemuksia tilakokeiluista, Veera Vihula, projektipäällikkö, Espon kaupunki
 • Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksen tapahtumatorin kehittäminen (tbc)
 • Kalastaman terveys- ja hyvinvointikeskuksen nopeiden kokeilujen haaste, Kalasataman väki
  –  Haasteen esittely
  –  Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksen asiakaskehittäjäryhmän huomioita havainnointikierroksilta
 • Keskustelua
 • Tutustumiskierros terveys- ja hyvinvointikeskuksen tiloissa

Ilmoittautuminen infotilaisuuteen 26.9.2019 mennessä sähköpostitse sanna.hartman(at)hel.fi

Tarjousten jättöaika on alkanut

Helsingin kaupungin elinkeino-osasto ja sosiaali- ja terveystoimiala pyytävät tarjouksia kokeilupalveluhankintaan. Lähetä tarjouksesi viimeistään 8.10.2019 kello 12.00 täyttämällä tarjouslomake verkko-osoitteessa https://response.questback.com/helsote/pt74fbv2sr

Tarjouspyyntö