Pohjois-Helsingin kaavahankkeita esitellään 21. marraskuuta Maunula-talossa

Esikaupungit
12. marraskuuta 2019
Uutta Pohjois-Helsinkiä -tapahtumassa voi jututtaa suunnittelijoita Pakilan, Maunulan ja Oulunkylän suunnitteluhankkeista. Hankkeita esitellään myös noin vartin mittaisilla tietoiskuilla.

Pakilan, Maunulan ja Oulunkylän suunnitteluhankkeista keskustellaan Uutta Pohjois-Helsinkiä -tapahtumassa 21. marraskuuta Maunula-talossa. 

Pakilan suunnittelijoita voi tulla jututtamaan esimerkiksi Välitalontie 71:n kaavamuutoksesta, Länsi-Pakilan täydennysrakentamisen suunnitteluperiaatteista sekä Pakilanpuiston allianssista.  

Välitalontiellä nykyinen toimitilarakennus on tarkoitus purkaa ja tilalle suunnitellaan kerros- ja rivitaloja. Länsi-Pakilan suunnitteluperiaatteilla määritellään suuntaviivat alueen täydennysrakentamiselle. Pakilanpuiston ympäristöön suunnitellaan uusia tiloja ala- ja yläasteen kouluille sekä päiväkodille.

Maunulassa aletaan laatia kaavamuutosta Lampuotilantie 34:n ja 36:n tonteille. Suunnitteilla on rakentaa uusia asuntoja tonteille ja osalle viereistä puistoa. 

Oulunkylän suunnitteluhankkeista tapahtumassa on mukana Oulunkyläntien ympäristön täydennysrakentaminen sekä uusien asuntojen ja päiväkodin suunnittelu Hirsipadontien, Kivipadontien ja Kisällinpolun varteen Patolassa.

Lisäksi tapahtumassa on asiantuntijoita keskustelemassa muun muassa Raide-Jokerin rakentamisesta, Tuusulanbulevardin karttakyselyn tuloksista, Oulunkylän ja Maunulan katu- ja viheralueiden kunnostuksesta sekä Pakilan ja Tuomarinkylän luonnon- ja maisemanhoidosta. 

Hankkeita esitellään myös noin vartin mittaisilla tietoiskuilla. Tapahtuman ohjelmaan voi tutustua osoitteessa hel.fi/suunnitelmat.

Uutta Pohjois-Helsinkiä-tapahtuma
21.11.2019 kello 16–19
Maunula-talo, Metsäpurontie 4

Lisää aiheesta:

Tapahtuman ohjelma

Pakilan, Maunulan ja Oulunkylän suunnitteluhankkeet kartalla

Nähtävillä olevat suunnitelmat 

Pakilanpuiston allianssi  

Tapahtuman Facebook-sivu