Jätkäsaaren jätteen keräyskampanja alkaa – ensimmäinen keräyspäivä 29. helmikuuta

Jätkäsaari
20. helmikuuta 2020
Jätkäsaaren jätteen keräyspaikat kartalla
Keväällä 2020 on Jätkäsaaressa tulossa jälleen jätteen keräyskampanja, jolloin keräyspäivinä eli lauantaina 29.2. ja perjantaina 24.4. voit tuoda keräyslavoille myös isompia jätteitä, jotka eivät muuten mahdu Rööriin.

Keräyslavat löytyvät uutisen karttakuvaan merkityistä paikoista Välimerenkadun ja Messipojankujan kulmasta sekä Juutinraumankadulta Hyväntoivonpuiston päästä. Huomioithan, että Röörin kierrätyskampanja on kohdistettu vain jätteen putkikeräyksen piirissä oleville asukkaille, joten muistathan näyttää Rööri-avaimesi jätteitä tuodessasi.

Keräyspäivinä la 29.2. jätettä otetaan vastaan klo 10-16 välisenä aikana. Perjantaina 24.4. jätettä otetaan vastaan klo 14-20. Röörin keräyspäivänä otetaan vastaan suurta sekajätettä, SER- eli sähkölaiteromua sekä metalliromua. Sen sijaan vaarallinen jäte, kuten maalit, öljyt, akut ja paristot, sekä painekyllästetty puu pitää kaikkina aikoina viedä suoraan Sortti-asemalle.

Tämän lisäksi keväällä on tulossa myös HSY:n järjestämä kiertävä keräys Jätkäsaareen tiistaina 19.5.

Kerro mielipiteesi Rööristä ja voita lahjakortti Clarionin aamupalapöytään

Osallistu myös Rööriä koskevaan asiakaskyselyyn. Asiakaskysely on tarkoitettu Jätkäsaaren jätteen putkikeräyksen piirissä oleville asukkaille. Sen toteuttaa jätepalvelua tuottavan Rööri ja kyselyn tavoitteena on kehittää jätepalvelun toimivuutta Jätkäsaaren alueella. Kysely on avoinna 8.3.2020 asti. Vastaamalla voit voittaa Jätkäsaaren Clarion-hotellin 50 €:n arvoisen aamiaislahjakortin kahdelle. Palkintoja arvotaan yhteensä 5 kappaletta. Linkki kyselyyn löytyy tästä.