Maunulan Pirkkolantie saa ensimmäiset raiteensa Raide-Jokeri-pikaraitiotiestä

Raide-Jokeri
27. huhtikuuta 2020
Raide-Jokerin raiteiden rakennus alkaa Pirkkolantiellä toukokuun puolivälissä. Myöhemmin kesällä rakentaminen aloitetaan myös mm. Viikintiellä ja Pakilantiellä.

Raide-Jokeri-pikaraitiotien radan rakentaminen alkaa toukokuun puolivälissä Maunulan Pirkkolantiellä. Tämän lisäksi myöhemmin kesällä 2020 aloitetaan rakentaminen Pitäjänmäentiellä, Eliel Saarisen tiellä, Pakilantiellä, Norrtäljentiellä, Pihlajamäentiellä, Viikintiellä sekä Viilarintiellä.

Espoossa Maarintiellä ja Linnoitustiellä ratatyöt alkavat heti vapun jälkeen. Myöhemmin kesällä 2020 työt alkavat muun muassa Vaisalantiellä ja Lahdenpohjanraitiolla.

Yhteensä raiteita on tarkoitus rakentaa noin kahdeksan kilometriä. Kiskot kuljetetaan paikalle 18 metrin pätkissä, josta voi aiheuta tilapäistä haittaa liikenteelle. Asennustöitä tehdäänkin liikenteen sujuvuuden ja turvallisuuden vuoksi myös yötöinä. Yötöistä tiedotetaan alueen asukkaita etukäteen.

Radan asennuksen jälkeen kaduilla jatkuvat muut työt kuten radan pintarakenteiden ja muiden kadun osuuksien rakentaminen.

Lisätietoa Raide-Jokerin sivuilta.

Kuva: Raide-Jokeri