Uudistetulla Olympiastadionilla vietetään avointen ovien päiviä 24.-30. elokuuta

Keskusta
21. elokuuta 2020
Kaikki ovat tervetulleita Olympiastadionin avajaisiin TV-lähetyksen kautta lauantaina 22. elokuuta Nelosella ja Ruudussa. Avajaisten jälkeen stadionilla vietetään avointen ovien päiviä 24.-30. elokuuta, joihin on mahdollistaa lunastaa itselleen lippu 5. elokuuta alkaen.

Kaikki ovat tervetulleita Olympiastadionin avajaisiin TV-lähetyksen kautta lauantaina 22. elokuuta Nelosella ja Ruudussa. Avajaisten jälkeen stadionilla vietetään avointen ovien päiviä 24.-30. elokuuta, joihin on mahdollistaa lunastaa itselleen lippu.

Lippujen lunastus 24.-30. elokuuta toteutettaviin maksuttomiin vierailijapäiviin avautuu keskiviikkona 5. elokuuta klo 12.00. Lippujen lunastus tapahtuu lippu.fi -verkkokaupasta tai mobiilisovelluksen kautta. Sähköisen asioinnin lisäksi lippuja on saatavilla R-kioskeista ja kaikista Lippupisteen myyntipisteistä kautta maan.

Avointen ovien päiviin ei ole pääsymaksua ja niitä ovat mahdollistamassa Olympiastadionin yhteistyökumppanit. Lippujen toimituksesta Lippupiste perii vain mahdolliset tilaus- ja maksutapamaksut valitun toimitustavan perusteella. Lisätietoa tilaus- ja maksutapamaksuista täältä

Koronaviruksesta johtuvien rajoitusten ja viranomaismääräysten johdosta stadionilla on mahdollista vierailla vain ennakkoon lunastetuilla lipuilla. Avointen ovien päivät toteutetaan ulkotiloissa Olympiastadionin A-katsomossa ja Pohjoisella Stadiontorilla. Tilaisuuksissa noudatetaan varovaisuutta ja viranomaismääräyksiä.

Lisää aiheesta

Olympiastadionin uutinen

Kaupungin uutinen: Olympiastadionin uudistus valmis

Photo: Wellu Hämäläinen