Kalasataman Mieppi aukeaa 31.8.

Kalasatama
31. elokuuta 2020
Matalan kynnyksen mielenterveyspalvelu Mieppi käynnistyy elokuun lopulla Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksessa. Ajanvaraus on auki tiistaista 25.8.

Matalan kynnyksen mielenterveyspalvelu Mieppi käynnistyy elokuun lopulla Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksessa. Ajanvaraus on auki tiistaista 25.8.

Mieppi tarjoaa maksutonta ja luottamuksellista keskustelutukea ilman lähetettä aikuisille sekä yli 13-vuotiaille nuorille. Asiakkaita auttavat mielenterveyden ammattilaiset. Keskustelua voidaan käydä asiakkaan toiveet huomioiden vastaanotolla paikanpäällä tai etäyhteyksin.

”Haluamme laajentaa nopeasti ja helposti tarjottavia mielenterveyspalveluja. Tämä on paras keino ehkäistä jo ennakkoon vakavampien mielenterveyden häiriöiden syntyä”, psykiatrian ensilinjan palveluiden päällikkö Sami Keränen kommentoi.  

Kalasataman rinnalla Helsinkiläisiä palvelee viime vuonna auennut Myllypuron terveysaseman tiloissa toimiva Mieppi.

”Olemme nyt perustamassa Myllypurosta saamiemme hyvien kokemusten kannustamana uutta Mieppiä. Rohkaisen helsinkiläisiä käyttämään palvelua. Meistä jokaisella on joskus vaikeita hetkiä tai elämäntilanteita. Tällöin keskutelu luotettavan läheisen tai ammattilaisen kanssa voi auttaa ratkaisevasti”, Keränen jatkaa.   

Ajan Mieppiin voi varata Helsingin sähköisen asioinnin kautta osoitteessa www.asiointi.hel.fi. Miepin pääsee myös täyttämällä yhteydenottolomakkeen osoitteessa www.hel.fi/mieppi, jolloin asiakkaalle soitetaan takaisin 1-3 päivän kuluessa. Ajanvaraus puhelimitse toimii numerossa 09 310 32656 (ma­-ti klo 15-16, ke-pe klo 10-11).

Mieppi palvelee arkisin klo 8-20 Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksessa, osoitteessa Työpajankatu 14 (A-hissi, 4. kerros) Terveys- ja hyvinvointikeskus sijaitsee lähellä metroasemaa, kauppakeskus Redin vieressä.