Asutko Kalasatamassa? Ilmoita kotisi mukaan taideprojektiin!

Kalasatama
04. syyskuuta 2020

Helsingin Kaupunginteatterin yleisötyö toteuttaa loppuvuonna 2020 Taidetta koteihin Kalasatama -taideprojektin, joka kokoaa yhteen väläyksiä alueen kodeista ja niiden asukkaista – hetkiä, tunnelmia ja tarinoita. Projektin huipentava taideinstallaatio, eräänlainen kotikollaasi, on nähtävissä kauppakeskus Redissä joulukuussa.

Olisiko sinulla ja sinun kodissasi tarinoita, jotka haluaisit jakaa? Hankkeen taiteilijat vierailevat projektiin osallistuvissa kodeissa lokakuun aikana ja koostavat installaation tapaamisissa syntyneen materiaalin pohjalta. Tapaamiset toteutetaan turvallisesti voimassa olevia suosituksia noudattaen. 

 

Helsingin Kaupunginteatteri etsii kaikenlaisia koteja ja ihmisiä! Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja:

janne.puustinen@hkt.fi / 0504758701

 

Tapahtuma sai Kalasataman ympäristötaidehankkeen rahoituksen vuonna 2020.

Kalasataman rakentaminen kestää 20–30 vuotta. Tapahtuma on osa Kalasataman ympäristötaidehanketta, jonka tavoitteena on asukkaiden viihtyvyyden parantaminen pitkän rakentamisvaiheen aikana. Hankkeen avulla toteutetaan pysyvää ja väliaikaista taidetta sekä tapahtumia. Ympäristötaideprojektia ohjaa Helsingin kaupungin kaupunginkanslia yhteistyössä kaupunkiympäristön toimialan ja kulttuuri- ja vapaa-ajan toimialan kanssa. Ympäristötaide rahoitetaan rakennuttajilta perittävällä maksulla.

 Kuva: Helsingin Kaupunginteatteri