Verkkotilaisuus: Rakentamisen vaikutukset liikkumiseen Hakaniemessä ja Siltavuorenrannassa 2021

Keskusta
02. joulukuuta 2020
Kerromme jo nyt, millaisia tilapäisiä liikennejärjestelyitä olemme suunnittelemassa vuodelle 2021 Hakaniemeen ja Siltavuorenrantaan.

Me Kruunusillat-raitiotien tekijät rakennamme Hakaniemen alueelle ratikkalinjan lisäksi myös uutta rantaa ja katuja sekä uuden Hakaniemensillan. Samalla korjaamme viemäreitänne, vesijohtojanne sekä sähkö- ja telekaapeleitanne.

Rakentamisvuodet tulevat olemaan rankkoja kaikille. Haittaamme varmasti arkeanne, vaikka emme haluaisi. Voitte liikkua jalan, pyörätuolilla, pyörällä ja autolla, mutta turvallisuuden takia kulkureittinne voivat muuttua ja pidentyä.

Kerromme jo nyt, millaisia tilapäisiä liikennejärjestelyitä olemme suunnittelemassa vuodelle 2021 Hakaniemeen ja Siltavuorenrantaan. Ennen kaikkea haluamme kysyä mielipidettänne niistä.

Suunnitelmista kerrotaan verkkotilaisuudessa keskiviikkona 2.12.2020 klo 17-18.30. 

Liity tilaisuuteen TÄSTÄ TEAMS-LINKISTÄ, joka toimii nettiselaimella; et siis tarvitse Teams-ohjelmaa. Tilaisuudessa voit esittää kysymyksiä chatin kautta.

Tilaisuuden ohjelmassa

  • lyhyt hanke-esittely
  • asiaa hankkeen tiedotuskanavista
  • Hakaniemen alueen työnaikaisten liikennejärjestelyjen luonnokset
  • kysymyksiä ja vastauksia

Jos et pääse mukaan juuri tuolloin, tilaisuuden tallenne onkatsottavissa tältä sivulta 4.-18.12.2020 ja palautetta voit antaa osoitteeseen kruunusillat(a)hel.fi. Verkkotilaisuuden kysymyksiin vastataan mahdollisuuksien mukaan tilaisuudessa ja kaikkiin kysymyksiin kootaan vastaukset myös erilliseen dokumenttiin nettisivuille tallenteen yhteyteen.

Tervetuloa!