Kohti Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskusta - Ajankohtaista maaliskuussa

Mellunkylä
18. maaliskuuta 2021
Myllypuron terveysaseman remontti valmistui helmikuussa. Tehtyjen korjausten ja parannusten myötä Myllypuron tilat palvelevat entistä paremmin asiakkaita ja ovat henkilökunnalle tarkoituksenmukaisemmat.

Myllypuron terveysaseman remontti on valmis

Myllypuron terveysaseman remontti valmistui helmikuussa. Tehtyjen korjausten ja parannusten myötä Myllypuron tilat palvelevat entistä paremmin asiakkaita ja ovat henkilökunnalle tarkoituksenmukaisemmat.

Remontin aikana uudistettiin aula- , asiakas- ja henkilökunnan tiloja. Esimerkiksi aikuissosiaalityön asiakaspalvelutiloja parannettiin ja talon henkilökunta sai uudistetut työtilat puhelintyöhön.

Kontulan terveysaseman remontti on käynnissä

Terveysaseman remontti alkoi tammikuussa ja valmistuu huhtikuun lopussa. Työt etenevät aikataulussa. Ensimmäisessä kerroksessa terveysasema on jo saanut käyttöönsä uusittuja tiloja.

Korjaustyöt eivät vaikuta Kontulan terveysaseman palveluihin. Remontti kuitenkin näkyy kevään aikana kaikissa kerroksissa jollain tavalla. Pahoittelemme mahdollista häiriötä asiakkaille.

Maisa ja Apotti otetaan keväällä käyttöön

Helsinki ottaa huhtikuun lopulla osassa sote-palveluitaan käyttöön Apotti-asiakas- ja potilastietojärjestelmän sekä Maisa-portaalin. Maisa on asiakkaille tarkoitettu sähköisen asioinnin kanava. Apotti on ammattilaisten käyttämä uusi asiakas- ja potilastietojärjestelmä, jonka otetaan Helsingissä käyttöön kolmessa eri vaiheessa vuoden 2021 aikana.

Uusien järjestelmien käyttöönotot aiheuttavat aluksi jonkin verran väliaikaista hitautta palveluihin erityisesti huhti-toukokuussa, koska henkilöstöä on esimerkiksi Apotti-koulutuksissa. Reseptien uusimisia kannattaa hoitaa mahdollisuuksien mukaan jo maaliskuun aikana.

 Maisaan liittyen on tulossa asiakasohjeita, jotta uuden sähköisen asioinnin kanavan käyttö onnistuisi mahdollisimman sujuvasti. Maisan rinnalla perinteiset palvelut, kuten takaisinsoitto ja vastaanotot paikan päällä, toimivat normaalisti. 

Voit antaa palautetta Myllypuron alueen sosiaali- ja terveyspalveluista osoitteessa www.hel.fi/palaute