Malminkartanossa kokeillaan aistipolkua toukokuussa

Malminkartano-Kannelmäki
23. huhtikuuta 2021
Pyöräilijä Malminkartanossa hiekkatiellä

Kuntoutussäätiö ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijat tekevät yhteistyössä aistipolun Malminkartanon asukkaiden kokeiltavaksi. Aistipolku on noin yhden kilometrin pituinen helppokulkuinen reitti, jossa opitaan uutta Malminkartanon luontopaikoista ja nautitaan luonnosta eri aistien avulla.

Aistipolkua pääsee kokeilemaan, kun osallistuu kaksi kertaa etänä kokoontuvaan ryhmään. Ensimmäisessä ryhmätapaamisessa keskustellaan polusta ja sen hyvinvointivaikutuksista ja toisessa tapaamisessa jaetaan kokemuksia polusta muille. Aistipolulla käydään kävelemässä itsenäisesti ryhmätapaamisten välissä.

Aistipolku on kuntoutuksen opiskelijoiden projektityö, jonka toteutuksessa ovat mukana alueen asukkaat, asukasyhdistys ja Kuntoutussäätiö. Aistipolku on Malminkartanon asukkaiden ideaan perustuvaa toimintaa, jossa luontolähtöisten menetelmien avulla voidaan lisätä asukkaiden hyvinvointia.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki Malminkartanon asukkaat ja lähialueiden toimijat. Ilmoittautumiset 7.5. mennessä: https://www.lyyti.fi/reg/aistipolku

Lisätietoja: tuuli.vilhunen@kuntoutusaatio.fi / 0447813101

Malminkartano on Kannelmäen kanssa yksi kaupunkiuudistusalueista, joilla on tarkoitus kohentaa asuinalueiden viihtyisyyttä ja houkuttelevuutta kokonaisvaltaisesti yli toimialarajojen sekä mahdollistaa laadukas täydennysrakentaminen. Muita kaupunkiuudistusalueita ovat Malmi ja Mellunkylä.

Lue lisää kaupunkiuudistuksesta >>