Helsingin Teurastamon alueen kesä on täynnä elämää

Kalasatama
04. kesäkuuta 2021
Kalasataman kainalossa sijaitseva entinen teurastuslaitos ja nykyinen ravintolakeskittymä avaa jälleen suuren pihapiirin kaikille avoimena terassina ja järjestää ohjelmaa yleisten rajoitusten puitteissa koko kesäksi.

Kalasataman kainalossa sijaitseva entinen teurastuslaitos ja nykyinen ravintolakeskittymä avaa jälleen suuren pihapiirin kaikille avoimena terassina ja järjestää ohjelmaa yleisten rajoitusten puitteissa koko kesäksi.

Teurastamon alue on tunnettu ensiluokkaisesta ja monipuolisesta ravintolatarjonnasta, suuresta sisäpihasta sekä vapaasta ja leppoisasta ilmapiiristä. Maineikkaiden ravintoloiden lisäksi makujen keskukseksi kutsutulla alueella palvelevat leipomo, kahvipaahtimo, lihakauppa, kalakauppa, kalasavustamo, jäätelötehdas ja tislaamo, joiden tuotteita voi myös ostaa mukaan.

Kuuman kesän, kylmien juomien ja rentojen ruoka-annosten lisäksi Teurastamo tarjoaa kävijöille myös hauskaa tekemistä koko kesäksi. Teurastamon tekemisen kesä 2021 levittäytyy alueelle kaikille avoimina tekemisen paikkoina. Pihalla voi esimerkiksi pelata petankkia uudella täysmittaisella petankiradalla, heitellä katukorista, heitellä tikkaa ja lyödä pingistä. Lapsille on iso hiekkalaatikko, jossa kelpaa lapioida ja rakentaa. Taidetta voi käydä katsomassa Kohta-galleriassa tai Mad Housen esityksissä. Kesällä avautuu myös täysin uudistettu Teurastamon sauna joka toimii sekä yleisö että tilaussaunana.

Rajoitusten antaessa myötä pihalla järjestetään säännöllisesti ohjelmaa keskiviikosta lauantaihin. Keskiviikkoisin on jazz-jameja, torstaisin lauletaan karaokea eri puolilla Teurastamon pihaa Singan tahdissa ja perjantaisin DJ soittaa alkuillasta kesämusaa. Lisäksi Teurastamon pihalla järjestetään yksittäisiä tapahtumia pitkin kesää, esimerkiksi uniikki huippumuodin kirpputori valtaa pihan parina lauantaina.

Ohjelmasta ja aktiviteeteista löytyy tekemistä kaveriporukoille, perheille ja työtiimeille. Teurastamo kutsuu kaikkia tutustumaan historialliseen pihapiiriinsä ja piipahtamaan kahville, heittämään erän tikkaa tai viihtymään koko illaksi.

Teurastamon piha on kaikkien kaupunkilaisten käytössä aina kello 22 asti. Pihalla on yleinen grilli, jossa voi myös valmistaa vaikka alueelta ostetut omat herkut. Kannattaa kuitenkin muistaa ottaa omat hiilet tai puut mukaan.

Toivomme, että alueella vierailevat kaupunkilaiset ottavat huomioon riittävät turvavälit ja pitävät huolta käsihygieniastaan.

Tule, juo, syö ja nauti kesästä Teurastamolla!

Teurastamo

#tekemisenkesä #teurastamonkesä