Asukastilaisuudet 19.8. Siltavuorenrannan ja 26.8. Siltasaarenkadun suunnitelmista

Uutta Helsinkiä
17. elokuuta 2021

Kruunusillat-hanke järjestää elokuussa kaksi asukastilaisuutta. 19.8. kerrotaan uuden Hakaniemensillan suunnitelmista ja 26.8. Siltasaarenkadun ja Hakaniemenrannan katusuunnitelmista.

19.8. esitellään uutta Hakaniemensiltaa ja lähikatuja Siltavuorenrannassa

Kruunusillat-hankkeen rakentajat purkavat nykyisen Hakaniemensillan ja tekevät tilalle uuden sillan nykyisen itäpuolelle. Verkkotilaisuudessa kerromme suunnitelmista, millainen uudesta Hakaniemensillasta tulee. Lisäksi kerromme, miten Siltavuorenranta ja Pohjoisranta -kadut muuttuvat vanhan ja uuden sillan kohdalla.

Verkkotilaisuudessa voit kysyä sillan ja katujen suunnittelijoilta ja lähettää kommentteja chatin kautta.

Verkkotilaisuus liittyy katusuunnitelmien esilläoloon. Katusuunnitelmaluonnoksiin voit tutustua 18.–31.8. välisenä aikana osoitteessa www.hel.fi/suunnitelmat (kohdassa Katu- ja puistosuunnitelmat). Suunnitelmista voi antaa palautetta suunnittelijoille 31.8.mennessä.

Tilaisuuden osallistumislinkki ja osallistumisohjeet lisätään tilaisuuden
verkkosivulle

26.8. kerrotaan Siltasaarenkadun ja Hakaniemenrannan katusuunnitelmista

Pikaraitiotien tilapäinen päätepysäkki muuttaa Hakaniemenrannan järjestelyjä Hakaniementorin etelälaidalla. Myös Siltasaarenkadulla tehdään muutostöitä. Kerromme näistä suunnitelmista verkkotilaisuudessa 26.8. kello 17.00–18.30. Tilaisuus liittyy katusuunnitelmien esilläoloon.

Verkkotilaisuudessa voit esittää kysymyksiä suunnittelijoille ja lähettää kommentteja chatin kautta.

Katusuunnitelmaluonnoksiin voi tutustua 25.8.–7.9.2021 välisenä aikana Helsingin kaupungin verkkosivulla osoitteessa www.hel.fi/suunnitelmat (kohdassa Katu- ja puistosuunnitelmat).

Suunnitelmaluonnokset koskevat Siltasaarenkatua välillä Pitkäsillanranta–Hakaniementori sekä Hakaniemenrantaa välillä Siltasaarenkatu–Hakaniemenkatu. Suunnitelmista voi antaa palautetta 7.9.2021 mennessä.

Tilaisuuden osallistumislinkki ja osallistumisohjeet lisätään tilaisuuden verkkosivulle