Kehittyvä kerrostalo -ohjelman hanke mukana Housing Europen kansainvälisessä videosarjassa

Uutta Helsinkiä
18. elokuuta 2021
Hankkeen talo Kalasatamassa

Kehittyvä kerrostalo -ohjelman hanke Urbaanit lapsiperheet on esitelty Housing Europe -järjestön Building Communities -videosarjassa, jossa tutustutaan kohtuuhintaisen asumisen innovaatioihin, ratkaisuihin ja toteutuksiin eri puolilla Eurooppaa. 

Housing Europe on edunvalvontajärjestö, joka edistää eri tavoin sosiaalista ja kohtuuhintaista asumista eri puolilla Eurooppaa. Housing Europen jäseninä on asunnontarjoajia 25 maassa.

Building Communities -sarja koostuu 24 eri tyylisestä, ajatuksia herättävästä muutaman minuutin pituisesta dokumenttityyppisestä videosta. Yhteistä jokaiselle videolle on kohtuuhintainen asuminen, jossa on huomioitu kestävyys sosiaalisuuden, ympäristön ja talouden kannalta. 

Urbaanit lapsiperheet on valtion omistaman A-Kruunun toteuttama kehityshanke. Videossa vieraillaan helsinkiläisessä Mansion lapsiperheessä, joka asuu hankkeen toteuttamassa talossa Kalasatamassa. Tavoitteena oli luoda uusia suunnitteluratkaisuja kaupunkimaiseen lapsiperheasumiseen. 

Kehittyvä kerrostalo on Helsingin kaupungin asumisen kehittämisohjelma, jonka tavoitteena on yhteistyöllä lisätä kerrostaloasumisen laatua, houkuttelevuutta ja uusia yksilöllisiä ratkaisuja.

Building Communities -videosarja näkyy syksyn aikana kattavasti eri puolilla Eurooppaa.

Koko videosarjan voit katsoa täällä (englanninkielinen sivusto): http://www.bbc.com/storyworks/building-communities/home/

Housing Europe: https://www.housingeurope.eu/

Kehittyvä kerrostalo: hel.fi/kerrostalo

Uutinen laadittu A-Kruunun tiedotteesta