Mitä uutta Länsi-Helsinkiin? Alueen ajankohtaiset suunnitelmat ja hankkeet esillä verkkotilaisuudessa 27.10.

Uutta Helsinkiä
20. lokakuuta 2021

Läntisessä Helsingissä on käynnissä useita suunnittelu- ja rakentamishankkeita. Ajankohtaisia suunnitelmia esitellään Uutta Länsi-Helsinkiä -verkkotilaisuudessa keskiviikkona 27.10. klo 17.00 alkaen.

Uutta Länsi-Helsinkiä -tilaisuudessa Helsingin kaupungin työntekijät kertovat lyhyiden esitysten avulla Länsi-Helsingin tulevaisuuden suunnitelmista. Tilaisuudessa saat tietoa siitä, mitä kaupunki suunnittelee Helsingissä Keskuspuistosta länteen olevalla alueella ja mitä uutta kaupunki aikoo rakentaa.

Tulevan illan makupaloja ovat muun muassa Malminkartanon ja Kannelmäen alkava kaupunkiuudistus ja asema-alueiden konkreettiset toimet. Taloyhtiöitä kiinnostanee täydennysrakentamisen kannusteet ja energia-asiantuntijoilta saatava tuki remontteihin. Esillä on myös koko kaupungin pysäköintipolitiikka, jossa linjataan muun muassa pysäköintimaksuista. Tilaisuudessa esitellään myös ajankohtaisia asemakaavoja sekä katu- ja puistosuunnitelmia, joihin voi parhaillaan ottaa kantaa.

Tilaisuudessa voi kommentoida ja esittää kysymyksiä esiteltävistä asioista chatin kautta. Kysymyksiin on vastaamassa iso joukko kaupunkiympäristön asiantuntijoita. Kysymyksiä on voinut myös esittää etukäteen Kerrokantasi-palvelussa. Kaupungin asiantuntijat ottavat ennakkokysymykset huomioon illan esityksissä. Illan aikana tulleisiin kysymyksiin vastataan tapahtuman chatissa mahdollisuuksien mukaan.

Verkkotilaisuudet ovat olleet kaupunkilaisten keskuudessa suosittuja, ja tallenteet ovat keränneet jälkikäteen vielä moninkertaisen katsojakunnan osallistujamäärään nähden. Länsi-Helsingin tilaisuus on myös katsottavissa kolmen kuukauden ajan tilaisuuden jälkeen.

Tilaisuuden ohjelma, osallistumisohjeet ja seuraavien tilaisuuksien päivämäärät löytyvät osoitteesta hel.fi/asukastilaisuudet.

Tervetuloa mukaan!