Supercellin pelihahmot saapuivat ilahduttamaan jätkäsaarelaisia

Jätkäsaari
29. lokakuuta 2021
Supercellin pelihahmot väliaikaisessa puistossa Jätkäsaaressa. Kuva: Pasi Salminen
Jätkäsaaren Wood City -puukorttelin tyhjälle tontille on rakennettu väliaikainen puistomainen alue, jossa on patsaita Supercellin pelihahmoista. Puisto on avoin kaikille kaupunkilaisille.

Jätkäsaarenlaiturin ja Välimerenkadun kulmassa sijaitseva Wood City on SRV:n kehittämä puukortteli. Kortteliin on jo valmistunut kaksi puukerrostaloa sekä peliyhtiö Supercellin pääkonttori. Korttelin tyhjää tonttia hyödynnetään nyt väliaikaisena puistoaiheena, jonne on tullut patsaita Supercellin Brawl Stars -pelin hahmoista.
 
Puisto maisemoidaan niityllä ja kivillä, täyteen vehreyteensä se pääsee ensi keväänä. Puiston keskellä kulkee sorapolku, jonka varrelle kolmemetriset patsaat on sijoitettu. Puistossa olevat patsaat ovat Brawl Starsin pelihahmot Frank, Mecha Bo ja Nita Bear. Lisäksi paikalle tulee pelistä tuttuja puisia laatikoita.

Puisto avautui kaikille kaupunkilaisille lokakuun loppupuolella ja poistuu aikanaan, kun Wood City -korttelin viimeisen rakennuksen rakennustyöt käynnistyvät.

Wood Cityn puukorttelin rakennustyöt käynnistettiin vuonna 2015. Kortteli on arkkitehtuurikilpailun tulos, jossa on haettu kaupunkikuvallisesti korkeatasoista ja suomalaista puurakentamisosaamista, sekä kiinnitetty erityishuomiota rakennusten energiatehokkuuden parannuksiin.

 Pasi Salminen

 Pasi Salminen