Keski-Helsingin ajankohtaisia suunnitelmia esitellään verkkotilaisuudessa 17. marraskuuta

Pasila
10. marraskuuta 2021
Arabianrannan, Toukolan, Käpylän, Koskelan, Kumpulan ja Pasilan ajankohtaisia suunnitelmia esitellään Uutta Keski-Helsinkiä -verkkotilaisuudessa keskiviikkona 17.11.2021 klo 17–19.

Arabianrannan, Toukolan, Käpylän, Koskelan, Kumpulan ja Pasilan ajankohtaisia suunnitelmia esitellään Uutta Keski-Helsinkiä -verkkotilaisuudessa keskiviikkona 17.11.2021 klo 17–19.

Tilaisuudessa Helsingin kaupungin työntekijät kertovat lyhyiden esitysten avulla Keski-Helsingin suunnitelmista. Alussa käydään läpi Arabianrannan ja Toukolan alueiden ajankohtaisia asioita. Esittelyssä ovat Kumpulanmäen, Arabian kauppakeskuksen, Damaskuksentie 4:n ja Arcadan kampuksen alueen suunnitelmat.

Käpylän, Kumpulan ja Koskelan alueella ajankohtaisinta juuri nyt on Koskelan varikkoalueen suunnittelu. Valtimontien varteen suunnitellaan asuinkerrostaloja. Kaarihalli, entinen bussivarikko ja alueella oleva asuintalo on tarkoitus säilyttää. Aineisto löytyy osoitteesta www.hel.fi/suunnitelmat, ja niitä voi kommentoida 15.11-3.12.2021 välisenä aikana. Lisäksi käydään läpi Onnentie 18:n, Pohjolankatu 45-47:n, Kätilöopiston sairaalan ja Mäkelänkadun bulevardikaupungin suunnitelutilannetta.

Illan aikana esitellään myös koko alueen liikenne- ja katuhankkeita, Omastadin äänestyksen tuloksia, kulttuuriympäristöohjelmaa ja kaupungin pysäköintipolitiikkaa. Taloyhtiöille on tarjolla tietoa energiaremonteista.
Pasilan alueen ajankohtaiskatsauksessa esitellään muun muassa Opastinsilta 1:n ja 2:n, Leankatu 3:n, Keski-Pasilan tornialueen, Veturitallin pihan ja Hakamäen suunnitelmien tilannetta.

Tilaisuudessa voi kommentoida ja esittää kysymyksiä chatissa. Kysymyksiä on voinut esittää myös etukäteen Kerrokantasi-palvelussa. Kaupungin asiantuntijat vastaavat kysymyksiin ja ennakkokysymyksiä on huomioita illan esityksien valmistelussa.
Tilaisuus nauhoitetaan, ja se on katsottavissa kolmen kuukauden ajan tilaisuuden jälkeen.

Tilaisuuden ohjelma ja ilmoittautumislinkki löytyvät osoitteesta: Uutta Keski-Helsinkiä -verkkotilaisuus 17.11.2021